Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Scheren en ontharen - vrouw>Scheerirritatie voorkomen

Pfb Vanish Roller 60ML

Geen irritatie of ingegroeide haren meer na het scheren, waxen, harsen of laseren

Korting 20%
12,95 10,39
  • Merk:  Pfb
  • Inhoud: 60ML
  • EAN: 892717001049
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
PFB Vanish Roller is een handig hulpmiddel voor na het scheren dat ingegroeide haartjes, scheerirritatie en rode (scheer)bultjes vermindert en voorkomt. De krachtige formule van deze roller is zacht voor de huid, maar wel krachtig genoeg om de huid effectief te kunnen behandelen en dode huidcellen te verwijderen. Kamperfoelie olie zorgt daarbij voor een verzachtende werking, terwijl glycerine de huid hydrateert. Binnen 24-48 uur is resultaat zichtbaar qua scheerirritatie, ingegroeide haartjes en rode bultjes.

PFB Vanish Roller is ook verkrijgbaar in 120ML en tevens als een 2-in-1 product aangevuld met ChromaBright om donkere vlekjes die na het ontharen of als gevolg van Uv-straling ontstaan zijn te verlichten zonder de huid te bleken.

Hoe te gebruiken?
Breng met de handige roller een dun laagje PFB Vanish aan op de onthaarde huid. Niet inwrijven of van de huid afspoelen. Voor het beste resultaat aanbrengen na het ontharen en vervolgens dagelijks in de ochtend en de avond, ook bij niet dagelijks scheren. Wanneer PFB Vanish is gedroogd kan bodylotion, gezichtscrème, eau de toilette e.d. gebruikt worden.
Ingredienten

Ingrediënten
SDA-40B, Isopropyl Alcohol, Purified Water, Willow Bark Extract, Acetyl salicylic acid, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Cylomethicone, Glycerin, Hydroxypropylcellulose, Camphor Oil, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pfb Vanish Roller 60ML?

Meer uit ons assortiment