9367.477 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Scheren en ontharen - vrouw>Scheerirritatie voorkomen

Pfb Vanish + ChromaBright 120ML

Voorkomt en verhelpt ingegroeide haartjes, scheeriiritatie, rode bultjes, donkere vlekjes en huidverkleuringen

Korting 15%
24,95 21,21

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Pfb
  • Inhoud: 120ML
  • EAN: 892717001162
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
PFB Vanish + Chromabright is een krachtig 2-in-1 product dat zowel ingegroeide haartjes, scheerirritaties en rode bultjes vermindert als dat het donkere vlekjes op veilige wijzer verlicht zonder de huid te bleken. Dit is te danken aan een unieke formule die hetzelfde functioneert als de reguliere PFB Vanish maar dan verrijkt met Demithylmethoxy Palmitate en Glycerine die donkere vlekjes nar het ontharen of als gevolg van Uv-straling ontstaan. Bovendien bevat deze huidverzorgingsroller een effectieve scrub om de huid te behandelen en kamperfoelie olie voor de verzachting van de huid.

Met PFB Vanish + Chromabright ziet u binnen 24 tot 48 uur resultaat qua scheerirritatie, ingegroeide haartjes en rode bultjes. Resultaten qua huidverkleuringen 6 tot 8 weken. PFB kan gebruikt worden voor toepassing op de liezen, onderarmen, nek, gezicht en decolleté en is ook geschikt om te gebruiken bij acne of indien u een donkerder huidtype heeft.

PFB Vanish + ChromaBright is ook verkrijgbaar zonder ChromaBright in 60ml en 120ml.

Hoe te gebruiken?
Breng PFB Vanish + Chromabright met de handige roller dun aan op de onthaarde huid. Niet inwrijven of van de huid wassen. Voor het beste resultaat brengt u PFB Vanish + Chromabright aan na het ontharen en vervolgens dagelijks ‘s ochtends & ‘s avonds, ook al scheert u zich niet dagelijks.

Waarschuwing

Contact met de ogen en slijmvliezen vermijden, niet gebruiken wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of allergisch bent voor aspirine. Voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.
Ingredienten

Ingrediënten

SDA-40B, Purified Water, Willow Bark Extract, Acetyl salicylic acid, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Isopropanol Glycerin, Hydroxypropylcellulose, Camphor Oil, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Dimethylmethoxy Chromanyl/palmitate, Tetrahydrodiferuloylmethane, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Phenoxyehanol.

Heeft u een vraag over Pfb Vanish + ChromaBright 120ML?