Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Peauline Baby Badolie Extra Vet 500ML
Peauline Baby Badolie Extra Vet 500ML

Peauline Baby Badolie Extra Vet 500ML

Korting 10%
18,89 17,00
  • Merk: Peauline
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8712825900084
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Verzorgende, veilige badolie

Algemeen
De babyhuid is kwetsbaar en neigt snel tot uitdrogen. Zelfs bij een bad in zuiver water gaan lichaamseigen vetten verloren. Het is daarom erg belangrijk de huid van uw kindje al bij het baden te verzorgen.
Speciaal voor de tere huid van uw kindje werd Peauline Baby Badolie ontwikkeld in samenwerking met huidspecialisten en apothekers.
De kostbare en zorgvuldig gezuiverde olie in Peauline Baby Badolie hecht zich al tijdens het baden aan de huid. Peauline werkt daardoor verzachtend en verzorgend. Bovendien zorgt Peauline voor het herstel en behoud van de vet- en vochtbalans, waardoor de huid weer zacht en soepel wordt en schilfertjes verdwijnen.
Zeep heeft vaak een uitdrogend effect op de huid en moet zeker bij een droge huid zoveel mogelijk worden vermeden. Peauline Baby Badolie bevat milde, wasactieve emulgatoren die de huid goed reinigen, op een zachte manier en zònder zeep. Na het baden blijft er een dun oliefilmpje op de huid achter, dat overigens niet glibberig of vettig aanvoelt. Dit laagje beschermt de huid tegen uitdrogen.
Sommige badolieproducten laten een olielaag op het water achter. Peauline Baby Badolie vermengt zich volledig met het badwater. Wanneer de baby per ongeluk een beetje badwater inslikt, is er dus niets aan de hand.

Tip:
Als u zelf last hebt van een huid die droger wordt, kunt u de Badolie van Peauline ook na het douchen gebruiken. Smeer uw nog vochtige huid vóór het afdrogen in met een beetje badolie. Dep uw huid daarna droog, niet wrijven. U ziet en voelt het beschermende effect meteen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist