DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Dr Pawpaw

De balsems van Dr Pawpaw zijn multifunctioneel; ze zijn te gebruiken als (getinte) lippenbalsem, nagelriemverzorging, huidbalsem, highlighter, blush en wenkbrauwgel. Met natuurlijk papaja-extract dat rijk is aan vitaminen en antioxidanten. De producten van Dr Pawpaw zijn dierproefvrij. Lees meer
  • Dr Pawpaw Balm Shea Butter Green 25ML

    Dr Pawpaw Balm Shea Butter Green | 25ML

    Voorraad: 13
    8,99

De multifunctionele balms van Dr Pawpaw


Dr Pawpaw heeft een assortiment multifunctionele, verzorgende balsems die als lipverzorging, huidverzorging, nagelverzorging en haarverzorging gebruikt kunnen worden. Deze multitaskers bevatten een grote verscheidenheid aan verzorgende ingrediënten zoals gefermenteerde pawpaw, olijfolie en aloë vera. Gefermenteerde pawpaw is het hoofdbestanddeel in alle Dr Pawpaw producten en behoort tot de familie van de papaja. Deze vrucht wordt gezien als de ‘Holy Grail’ door beauty journalisten, make-up artists en visagisten. Dit ingrediënt is rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten, die een droge huid verzorgen, voeden, hydrateren, verzachten en herstellen. Dr Pawpaw balsems kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden; één balsem voor verschillende ongemakken. Altijd handig voor in de handtas! Bekijk het filmpje om te zien hoe de balsem van Dr Paw paw gebruikt kan worden.

Dr Pawpaw tinted balms (Peachy Pink & Ultimate Red)

Dit zijn balsems met een kleurtje, verkrijgbaar in Peachy Pink en Ultimate Red. Peachy Pink is een zachte perzikroze kleur, Ultimate Red heeft een rode tint. Beide kleuren zijn multifunctioneel te gebruiken. Wat dacht u als lippenbalsem met een kleurtje, of als highlighter of blush.

NIEUW: 100% natuurlijke Dr Pawpaw Balm met sheabutter

Nieuw in het assortiment bij DeOnlineDrogist.nl is de 100% natuurlijke én veganistische balsem met shea butter. Perfect wanneer u liever geen dierlijke producten of minerale oliën wilt gebruiken.

De shea butter balsem van Dr Pawpaw is de herkennen aan de groene tube en is neutraal van kleur. U kunt dit product voor vele doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld ter verzorging van ruwe, droge plekjes, als lippenbalsem, als wenkbrauwgel, als nagelriemverzorging, als haarcrème, noem maar op!

Dr Pawpaw Original Balm

Dr Pawpaw Original Balm is te herkennen aan de gele tube. Net als de shea butter variant is deze balm neutraal van kleur en is het net zo multifunctioneel. Het grote verschil met de shea butter balsem is dat Dr Pawpaw Original balm een iets andere samenstelling van ingrediënten heeft.

Dr Pawpaw online bestellen

De producten van Dr Pawpaw zijn verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl. Wanneer u uw favoriete Dr Pawpaw balm op werkdagen vóór 21.30 uur bestelt, heeft u het pakket de volgende dag al in huis. En wanneer u voor 20 euro of meer bestelt, is verzending gratis! Bestel uw favoriete Dr Pawpaw product eenvoudig en snel via DeOnlineDrogist.nl!