Zachtere Darminhoud
Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Darm>Zachtere darminhoud

Ortis an Classic Blokjes 24ST

Ter ondersteuning van een regelmatige stoelgang

11,99
  • Merk:  Ortis 
  • Inhoud: 24ST
  • EAN: 5411386878506
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Ortisan Classic blokjes zijn zeer smakelijke vruchtenblokjes die samengesteld zijn uit onder andere vijgen, tamarinde en een minimale hoeveelheid senna. Door de combinatie van deze synergistische ingrediënten in één blokje is Ortisan een zeer effectief en mild product. Ter ondersteuning van een regelmatige stoelgang.
De regelmaat van onze stoelgang is niet altijd het gevolg van onze voeding. Soms is er sprake van andere oorzaken, een te lange darm, stress-situaties of verandering van omgeving (denk aan vakantie). In die omstandigheden, kan Ortisan bijdragen aan een regelmatige en normale stoelgang.

Dosering
‘s Avonds ½ blokje innemen samen met een groot glas water. Verhogen tot 1 blokje indien nodig.

Waarschuwingen
Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar, niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding zonder medisch advies. Geen langdurig gebruik zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. 

Droog en beschut tegen warmte bewaren. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingredienten

Vijgen (Ficus carica L. – 7280 mg/blokje), glycerine, poeder van sennablaadjes (Cassia angustifolia Vahl. – 720 mg/blokje), lactose, tamarindepulp (Tamarindus indica L. –250 mg/blokje), natuurlijk sinaasappelextract.

Etiket

Ingredienten:
Vijgen (Ficus carica L. - 7280 mg/blokje), glycerine, poeder van sennablaadjes (Cassia angustifolia Vahl. - 720 mg/blokje), Lactose, tamarindepulp (Tamarindus indica L. - 250 mg/blokje), natuurlijk sinaasappelextract. - Tevens bevattende: Melk


Vragen & Antwoorden
Bevatten Ortisan Vruchtenblokjes suiker?

Het bevat geen toegevoegde suikers maar er zitten natuurlijk wel suikers in dit product. Dit zijn de natuurlijke suikers uit de vruchten zelf.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortis an Classic Blokjes 24ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 71