Hoofdpagina>Sport>Energie supplementen

Ortis Red Energy Tabletten 15TB

Energie tegen plotselinge vermoeidheid

Korting 10%
220,80 * 198,72 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
Prijs per 24 stuks is 198,72. De prijs per stuk is 8.28
  • Merk:  Ortis 
  • Inhoud: 15TB
  • EAN: 5411386886037
  • NUT-nummer: PL 33/185
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 24 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving

Algemeen
Red Energy van Ortis, op basis van Guarana, is speciaal voor extra energie bij plotselinge vermoeidheid. Hierdoor krijgt u een 'boost' waardoor u weer even door kan! Het geeft onmiddellijk een flinke dosis energie. Het bevat een superactief extract uit de zaden van de guarana plant, die traditioneel door de Amazone-indianen als opkikker gebruikt wordt. Helpt de geest actief te houden

Dosering
Neem een tablet, wanneer de behoefte zich voordoet. Er wordt aangeraden niet meer dan 3 tabletten per dag in te nemen.

Waarschuwingen
Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingredienten

Poeder van gedehydrateerde maïsstroop*; droog guaranaextract* (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 240 mg/tabl.), maltodextrine*; poeder van gedehydrateerde tarwesiroop*, plantaardig stearine*; glansmiddel: acaciavezels*; emulgator: glycerine; antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide; verdikkingsmiddel: carrageen; poeder van rode biet*; natuurlijke aroma’s.

*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

 

Etiket

Ingredienten:
Poeder van gedehydrateerde mais-stroop* droog guaranaextract* (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. 240 mg/tabl.), maltodextrine* poeder van gedehydrateerde TARWEsiroop*, palmstearine* glansmiddel: acaciavezels* emulgator: glycerine


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 51