Hoofdpagina>Sport>Energie supplementen

Ortis Red Energy Alcoholvrij 10x15ml 10ST

Energie tegen plotselinge vermoeidheid

Korting 10%
14,91 13,42
  • Merk:  Ortis 
  • Inhoud: 10ST
  • EAN: 5411386884880
  • NUT-nummer: PL 33/176
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
U betrapt zich erop dat u steeds zegt "ik heb een klop van de hamer ". U voelt zich steeds minder energiek. U kan niet goed tegen jetlag, tegen het saaie heen-en-weerreizen en tegen lange verplaatsingen. U doet ploegenwerk of u verricht nachtwerk. U zit in de examenperiode. U moet langdurig geconcentreerd blijven en u weet dat u het nog op dezelfde manier moet volhouden. U wilt anticiperen op het risico van een energiegebrek, zowel op professioneel vlak als voor uw hobby’s.

De Laboratoria van Ortis stellen u de oplossing Red Energy voor. Red Energy is ideaal om waakzaam te blijven en de geest helder te houden. Het zal u op een natuurlijke manier een onmiddellijke oppepper geven.

Hoe werkt het?
Werking
Het belangrijkste werkzame ingrediënt van Red Energy is een plant die de Guarani-indianen gebruiken in het Amazonegebied, vandaar komt ook de naam "Guarana". Rijk aan cafeïne, werkt deze plant onmiddellijk zonder een zenuwachtig gevoel, gewenning of afhankelijkheid te veroorzaken. De vloeibare formule, in monodoses van 15 ml kan men direct opdrinken of mengen met een andere drank. De kleine hoeveelheid wijn die deze vorm bevat, zorgt voor een aangename smaak.

Gebruiksadvies
Drink de inhoud van 1 monodose los of opgelost in een koud drankje tot 3 maal daags.

Waarschuwingen
Overschrijdt de dagelijks geadviseerde dosis niet. Voedingssupplementen dienen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingredienten

Tarwesiroop* (zonder gluten), water, citroenconcentraat*, droog guarana-extract* (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 250 mg/15 ml), maltodextrine*, natuurlijk aroma. 

*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

 

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortis Red Energy Alcoholvrij 10x15ml 10ST?