Bestel nu
0
€ 0,00
Ortis Propex Fluidity Siroop 200ML
Ortis Propex Fluidity Siroop 200ML

×

of

Ortis Propex Fluidity Siroop 200ML

61,38
€10,23 per stuk

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Ortis
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 5411386885917
  • NUT-nummer: PL_AS 33/144
Productbeschrijving

Kalmeert en verzacht de luchtwegen

Algemeen
De Propex Fluidity Siroop van Ortis is een product voor het hele gezin. Deze siroop helpt bevat een complex van planten die bijdragen tot het ademhalingscomfort.

Hoe werkt het?
Werking
Elk bestanddeel in deze siroop geeft zijn eigen bijdrage aan het welzijn van de luchtwegen. Tijm en Eucalyptus bevorderen de slijmoplossende werking in de luchtwegen. Den en Eucalyptus vergemakkelijken de ademhaling. Tot slot versterkt Vlierbes de weerstand.

Gebruiksadvies
Goed schudden voor gebruik.
Kan puur of verdund in een beetje water of fruitsap ingenomen worden.
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 eetlepel 3x per dag.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 2 koffielepels 3x per dag.
Kinderen van 3 tot 6 jaar: 1 koffielepel 3x per dag
Na openen koel bewaren.

Waarschuwingen
Afgeraden in geval van astma of een allergie aan bijenproducten. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid. Geschikt voor vegetariërs.

Ingrediënten

Draagstof: maltitol; geconcentreerd vlierbessensap (Sambucus nigra L.), glycerine- extract van propolis; water; droge extracten van: eucalyptus (Eucalyptus globulus Labill.), tijm (Thymus vulgaris L.), den (Pinus sylvestris L.), maltodextrine; aroma: essentiële olie van eucalyptus (Eucalyptus radiata ssp radiata cineolifera). Aangenaam smakende siroop met essentiële olie van eucalyptus.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist