DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Ortis Detoxine Vitaliteit Framboos-Veenbes Bio Siroop 250ML
Ortis Detoxine Vitaliteit Framboos-Veenbes Bio Siroop 250ML

Ortis Detoxine Vitaliteit Framboos-Veenbes Bio Siroop 250ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Ortis
  • Inhoud: 250ML
  • EAN: 5411386884170

×

of

Productbeschrijving

100% natuurlijke detox kuur voor thuis

Algemeen
Ortis Detoxine Vitaliteit Framboos-Veenbes Bio Siroop is een 100% natuurlijke ontgiftingskuur voor thuis. De combinatie van maar liefst 11 werkzame planten helpt uw lichaam te zuiveren van gifstoffen.

De Detoxine kuur: zuivert en ontgift uw hele lichaam. Werkt zacht en grondig in 3 weken. Stimuleert alle organen die verantwoordelijk zijn voor de uitscheiding van toxines en gifstoffen.

Hoe te gebruiken?
De fles goed schudden van links naar rechts vóór gebruik. Los elke ochtend 12 ml in een groot glas water op (200 ml) of een fles water. Om uw organisme goed te zuiveren tijdens het Detoxine Vitaliteit programma is het erg belangrijk dat u meer drinkt dan gewoonlijk (aangeraden is om 1,5 l water per dag te drinken). Detoxine Vitaliteit inname dient bovenop, en niet ter vervanging van, uw dagelijkse vochtinname en hydratatiebehoefte geteld te worden.

Dosering
Dagelijks 12 ml oplossen in 1,5 liter water en verspreid over de dag opdrinken.
Ingrediënten

Geconcentreerd appelsap*, tapiocasiroop*, water, agavesiroop*, tamarindepulp* (Tamarindus indica L. – 480 mg/12 ml), natuurlijk aroma, geconcentreerd vlierbessensap*, droogextracten van: groene thee* (Camellia sinensis L. – 120 mg/12 ml), artisjok* (Cynara scolymus L. – 100 mg/12 ml), berk* (Betula pendula Roth. 100 mg/12 ml), fucus (Fucus vesiculosus L. – 50 mg/12 ml), moerasspirea* (Filipendula ulmaria (L.) Maxim. – 50 mg/12 ml), paardenbloem* (Taraxacum officinale Weber – 50 mg/12 ml), venkel* (Foeniculum vulgare Miller – 50 mg/ 12 ml), grote klis* (Arctium lappa L. – 25 mg/12 ml), driekleurig viooltje* (Viola tricolor L. – 25 mg/12 ml).
(*) Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
ZONDER ZOETSTOF, ZONDER BEWAARMIDDEL/KLEURSTOF**
(**) In overeenstemming met de regelgeving inzake Bio producten.

Allergenen informatie
Afgeraden voor mensen die allergisch zijn voor salicylzuur of afgeleiden ervan. Door de aanwezigheid van jodium in het fucusextract, wordt Detoxine Vitaliteit afgeraden aan mensen met een te sterke schildklierwerking of die allergisch zijn voor jodium.

Waarschuwingen

Voorzorgsmaatregelen: door de aanwezigheid van jodium in het fucusextract, wordt Detoxine Vitaliteit framboos-veenbes afgeraden aan mensen met een te sterke schildklierwerking of die allergisch zijn voor jodium. Voor deze mensen is een speciale formule (zonder jodium) ontwikkeld (smaak: appel). Niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor salicylaten. Er wordt aanbevolen de dagelijkse dosis niet te overschrijden. Bevat cafeïne: afgeraden aan kinderen en aan zwangere of borstvoedende vrouwen (cafeïne gehalte: 12 mg/12 ml). Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levenstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Brood 1ST

    Healthy Bakers Low Carb Brood | 1ST

    -24%
    3,25
    4,30
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99
  • Sensodyne Freshmint Tandpasta voor gevoelige tanden 75ML

    Sensodyne Freshmint Tandpasta voor ge... | 75ML

    -17%
    4,79
    5,79