DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Ortis Memoform Tabletten 60TB
Ortis Memoform Tabletten 60TB

Ortis Memoform Tabletten 60TB

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Ortis
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 5411386879299

×

of

Productbeschrijving

Helpt om het geheugen en de concentratie te verbeteren, de geestelijke uitputting te bestrijden en de alertheid te stimuleren.

Algemeen
De Ortis Memoform Tabletten bevatten een synergie van natuurlijke ingrediënten voor studenten. Memoform is een stimulans voor het geheugen in alle sereniteit. Memoform helpt om het geheugen en de concentratie te verbeteren, de geestelijke uitputting te bestrijden en om de alertheid te stimuleren.

Hoe werkt het?
Werking
De Memoform-formule bevat 4 bijzonder stimulerende actieve bestanddelen. Ginkgo bevordert de toevoer van zuurstof naar de hersencellen. De fosfolipiden (vetzuren, de voornaamste bestanddelen van de celmembranen) van sojalecithine zijn bijzonder aangepast om de grijze cellen te voeden. Magnesium en guarana zijn traditioneel erkend om uitputting en moeite met concentreren te verhelpen.

Gebruiksadvies
2 tabletten innemen per dag (‘s morgens en ‘s middags) vóór of buiten de maaltijden. Minstens gedurende één maand innemen voor een optimaal resultaat.
Studenten: Memoform Exam 15 dagen tot een maand vóór de aanvang van de examens innemen.

Waarschuwingen
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Afgeraden aan nierlijders omwille van de aanwezigheid van magnesium. Raadpleeg uw arts in geval van gelijktijdige inname van antistollingsmiddelen. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten

Vulstof: microkristallijne cellulose; magnesiumzout van citroenzuur, sojalecithine (246 mg/2 tabl.), droge extracten van: guarana (Paullinia cupana Kunth – 140 mg/2 tabl. - equivalent aan 18 mg cafeïne/2 tabl.), ginkgo biloba met 24% flavonglycosiden (Ginkgo biloba L. - 80 mg/ 2 tabl.), maltodextrine; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur; vitamine E; antiklontermiddel: siliciumdioxide.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99
  • Bambo Nature Babydoekjes 80ST

    Bambo Nature Babydoekjes | 80ST

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -10%
    2,96
    3,29
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99