Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Concentratie supplementen>Concentratie (complex)

Ortis Memoform 40+ Tabletten 60TB

De synergie van natuurlijke ingrediënten voor iedereen vanaf 40 jaar

18,60

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Ortis 
 • Inhoud: 60TB
 • EAN: 5411386887157
 • NUT-nummer: NUT/PL 33/192
  Productbeschrijving

  Algemeen
  De Memoform 40+ Tabletten van Ortis bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten voor iedereen vanaf 40 jaar. Ginkgo verbetert het geheugen en de concentratie en ginseng zorgt voor meer energie. Bevat vitamine B.

  Dosering
  2 tabletten innemen per dag (‘s morgens en ‘s middags) vóór of buiten de maaltijden. Minstens gedurende één maand innemen voor een optimaal resultaat. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

  Waarschuwingen
  Raadpleeg uw arts in geval van gelijktijdige inname van antistollingsmiddelen. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs.
  Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

  Ingredienten

  Vulstof: microkristallijne cellulose; volledige wortels (waaronder haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer (equivalent aan 40 mg ginsenosiden/2 tabl.); geconcentreerd droog extract van Ginkgo biloba aan 24 % flavonglycosiden en 6 % terpeenlactonen (Ginkgo biloba L. - 90 mg/ 2 tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide; vitamines B2, B6, B12, foliumzuur.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Ortis Memoform 40+ Tabletten 60TB?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 90