Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Geheugen versterken

Ortis Ginseng Imperial Dynasty BIO Tabletten 20TB

Om energie, geheugen en concentratie te stimuleren en tijdelijke stress tegen te gaan

19,45

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Ortis 
 • Inhoud: 20TB
 • EAN: 5411386883685
 • NUT-nummer: PL/AS 33/160
  Productbeschrijving

  Algemeen
  De Ginseng Imperial Dynasty BIO helpt het lichaam om zijn weerstand tegen tijdelijke stress-situaties en overspanning te verhogen, zijn evenwicht terug te vinden en zich te revitaliseren. Helpt om tijdelijke uitputting te overwinnen en om examenperiodes goed te doorstaan.

  Hoe werkt het?
  Werking
  De Panax ginseng CA Meyer-plant heeft adaptogene eigenschappen. Dit betekent dat ginseng het lichaam een groter aanpassingsvermogen biedt wanneer blootgesteld aan langdurige geestelijke of lichamelijke inspanningen. Ginseng biedt het lichaam eveneens een grotere weerstand waardoor het ook stressbestendiger is. Anderzijds bevat de formule ook koninginnebrij die het lichaam revitaliseert en zijn evenwicht herstelt. Dankzij de gecombineerde werking van Panax ginseng met koninginnebrij, is Ginseng Imperial Dynasty het ideale product om voorbijgaande uitputting te overwinnen.

  Gebruiksadvies
  1 x daags 1 tablet, bij voorkeur ’s morgens.

  Waarschuwingen
  Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet aangeraden voor personen die lijden aan astma of die allergisch zijn voor bijenproducten. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici. Geschikt voor vegetariërs.
  Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

  Ingredienten

  Volledige wortels (waarvan haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40 mg ginsenosiden/tabl.), maltodextrine*, gevriesdroogde KONINGINNEBRIJ* (168 mg/tab. equivalent aan 500 mg verse koninginnebrij); glansmiddel: acaciavezels*; plantaardige stearine*; emulgator: glycerine; antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide; verdikkingsmiddel: carrageen. 

  *Afkomstig van de biologische landbouw – Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

  Etiket

  Ingredienten:
  Volledige wortels (waarvan haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40 mg ginsenosiden/tabl.), maltodextrine*, gevriesdroogde koninginnebrij* (168 mg/tab. equivalent aan 500 mg verse koninginnebrij) glansmiddel: acaciavezels* palmstearine*


  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Ortis Ginseng Imperial Dynasty BIO Tabletten 20TB?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 100