Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Energie (vermoeidheid)>Ginseng>Koreaanse ginseng

Ortis Ginseng Imperial Dynasty BIO Met Alcohol Ampullen 20x15ml 15ML

Om energie, geheugen en concentratie te stimuleren en tijdelijke stress tegen te gaan

24,47
  • Merk:  Ortis 
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 5411386883692
  • NUT-nummer: PL_AS 33/161
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
De Ginseng Imperial Dynasty BIO helpt het lichaam om zijn weerstand tegen tijdelijke stress-situaties en overspanning te verhogen, zijn evenwicht terug te vinden en zich te revitaliseren. Helpt om tijdelijke uitputting te overwinnen en om examenperiodes goed te doorstaan.

Hoe werkt het?
Werking
De Panax ginseng CA Meyer-plant heeft adaptogene eigenschappen. Dit betekent dat ginseng het lichaam een groter aanpassingsvermogen biedt wanneer blootgesteld aan langdurige geestelijke of lichamelijke inspanningen. Ginseng biedt het lichaam eveneens een grotere weerstand waardoor het ook stressbestendiger is. Anderzijds bevat de formule ook koninginnebrij die het lichaam revitaliseert en zijn evenwicht herstelt. Dankzij de gecombineerde werking van Panax ginseng met koninginnebrij, is Ginseng Imperial Dynasty het ideale product om voorbijgaande uitputting te overwinnen.

Gebruiksadvies
Het flesje (15 ml) goed schudden. De inhoud ervan bij voorkeur ‘s morgens puur of verdund in een glas vruchtensap of water opdrinken.

Waarschuwingen
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet aangeraden voor personen die lijden aan astma of allergisch zijn voor bijenproducten. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingredienten

Witte wijn*,**, volledige wortels (waaronder haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40 mg ginsenosiden/ 15 ml), acaciahoning*, KONINGINNEBRIJ* (500 mg/15 ml).

*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01. 

**Bevat sulfieten. Alcohol 13 % vol.

Etiket

Ingredienten:
Witte wijn*,**, volledige wortels (waaronder haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40 mg ginsenosiden/15 ml), acaciahoning*, koninginnebrij* (500 mg/15 ml). *Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01. **Bevat sulfieten.

Allergenen:
Sulfieten


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortis Ginseng Imperial Dynasty BIO Met Alcohol Ampullen 20x15ml 15ML?