Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Gewrichten supplementen>Soepele gewrichten

Ortis Flexicaps Tabletten 45TB

Aanbevolen bij gewrichtshinder of bij een vroegtijdige slijtage van de gewrichten

16,97
  • Merk:  Ortis
  • Inhoud: 45TB
  • EAN: 5411386886358
  • NUT-nummer: PL 33/186
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Ortis Flexicaps is een werkzame formule op basis van extracten van de wortels van Harpagophytum of Duivelsklauw, es en moerasspirea, die de soepelheid van de gewrichten behouden. Met Flexicaps beschikt u over een product dat snel werkt en dit zonder agressiviteit voor uw organisme. Flexicaps is bijzonder aanbevolen bij gewrichtshinder of bij een vroegtijdige slijtage van de gewrichten.

Dosering
Starten met: 1 tablet 3 maal per dag, met een beetje water vóór de maaltijd in te nemen.
Ter ondersteuning: overschakelen op 1 tot 2 tabletten per dag, met een beetje water vóór de maaltijd in te nemen.

Waarschuwingen
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding zonder medisch advies. Niet gebruiken bij een overgevoeligheid voor salicylderivaten (bv.aspirine) omwille van de aanwezigheid van wilg en moerasspirea. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs.

Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingredienten

Poeder van gedehydrateerde maïsstroop*, geconcentreerd droog extract (10-15:1) van duivelsklauw* (Harpagophytum procumbens (Burch.) DC. en Harpagophytum zeyheri Decne. – 400 mg/3 tabl.), droge extracten van: zwarte aalbes* (Ribes nigrum L.– 201 mg/ 3 tabl.), moerasspirea* (Filipendula ulmaria (L.) Maxim. – 201 mg/3 tabl.), wilg* (Salix alba L. – 201 mg/3 tabl.), es* (Fraxinus excelsior L. – 201 mg/ 3 tabl.), maltodextrine*; glansmiddelen: acaciavezels*; plantaardige stearine*; emulgator: glycerine; antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide; verdikkingsmiddel: carrageenaan.

*Afkomstig van de biologische landbouw – Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortis Flexicaps Tabletten 45TB?

Meer uit ons assortiment