Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Energie (vermoeidheid)>Ginseng

Ortis Energy & Ginseng 10x15ml 10ST

Onmiddellijke en langdurige energie

14,91

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Ortis 
 • Inhoud: 10ST
 • EAN: 5411386886846
 • NUT-nummer: PL 33/190
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Dient u onmiddellijk in vorm te zijn om uw wekelijkse takenlijst af te werken?
  Energy & Ginseng bevat 2 ingrediënten die u extra natuurlijke energie geven: onmiddellijk, langdurig en gezond. Guarana, een plant die traditioneel door de Indianen uit het Amazonegebied wordt gebruikt, werkt onmiddellijk tegen een dipje. Panax Ginseng C.A. Meyer, waarvan de wortel sinds eeuwen in het Verre Oosten een belangrijke rol als tonicum van lichaam en geest heeft, levert eveneens een extra aan langdurige tonus.

  Energy & Ginseng samengesteld uit:
  -Ginseng die energie en vitaliteit helpt te behouden
  -Guarana die de waakzaamheid helpt te verhogen en vermoeidheid helpt te verminderen
  -Gember die de immuniteit helpt te behouden en een antioxidant werking heeft.

  Dosering
  Het flesje goed schudden. De inhoud van een flesje (15 ml) puur of verdund in een glas water of vruchtensap bij voorkeur ‘s morgens opdrinken.

  Waarschuwingen
  Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

  Ingredienten

  Tarwesiroop* (zonder gluten), water, citroenconcentraat*, volledige wortels (waaronder de haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (20 mg ginsenosiden/15 ml), droog extract van guarana* (Paullinia cupana Kunth ex H.B.K - 250 mg/15 ml), droog extract van gember* (Zingiber officinale Roscoe – 23,7 mg/15ml); maltodextrine. 

  *Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

   

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Ortis Energy & Ginseng 10x15ml 10ST?