9371.233 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

Orthonat Nodol Omega 3 Capsules 30CP

Belangrijk voor de goede gezondheid van hart- en bloedvaten

30,75
  • Merk:  Orthonat
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 5425005540323
  • NUT-nummer: PL_AS 257/52
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Orthonat Nodol Omega 3 Capsules (EPA en DHA) is belangrijk voor de goede gezondheid van hart- en bloedvaten: ze helpen het hart en de bloedvaten gezond te houden. Visoliën dragen bij tot een gezond geheugen: ze helpen kracht en mentale energie te voorzien. Meervoudig onverzadigde vetzuren die tot de familie van omega 3-types behoren zoals EPA en DHA ondersteunen de ontwikkeling van het brein, de ogen en het zenuwstelsel. De lange omega 3-ketens ondersteunen de normale ontwikkeling van het zenuwstelsel.
Omega 3 van het type DHA is belangrijk voor de ontwikkeling en het goed functioneren van het zicht. Visolie helpt bij het aanvoeren van mentale kracht en energie. Een supplement omega 3 kan helpen om tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding de mentale functies in stand te houden. Omega 3 DHA is een bestanddeel van de structuur van het brein. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van het brein, de zenuwen en het zicht. Omega 3 (EPA en DHA) ondersteunen de cognitieve functies en het leerproces gedurende de eerste levensjaren. Daarenboven bevat Nodol Omega 3 natuurlijke pepermuntextracten die bijdragen tot een gezonde vertering.

Dosering
1 capsule per dag.

Ingredienten

Samenstelling 
450 mg pure omega 3 per dag innemen maakt deel uit van een levensstijl die de gezondheid bevordert.

Een capsule Nodol Omega 3 zorgt voor 717 mg EPA en 286,8 mg DHA, meervoudig onverzadigde vetzuren van het type omega 3.

1195 mg olieachtig visextract bevattende 717 mg EPA en 286,8 mg DHA, 12 mg rozemarijnextract (Rosmarinus officialis L.).

Allergenen Informatie
Bevat substanties afgeleid van vis.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Orthonat Nodol Omega 3 Capsules 30CP?