Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Hart en bloedvaten>Hart en bloedvaten complex

Orthomed Aesculus Forte Complex Capsules 90CP

Verzorgende werking op hart en bloedvaten, voor het behoud van een sterke vaatwand en soepele bloedvaten

20,51

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Verzorgende werking op hart en bloedvaten, voor het behoud van een sterke vaatwand en soepele bloedvaten.

Dosering
Tenzij anders geadviseerd 2 - 4 maal daags 1 capsule met voldoende water innemen. In geval van moeilijk slikken, kunnen de 2 helften van de capsule gemakkelijk van elkaar worden genomen en kan de inhoud met voldoende water worden ingenomen.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Op grond van meldingen in wetenschappelijke literatuur wordt geadviseerd om preparaten die delen van de paardekastanje bevatten, niet te gebruiken bij: lever- of nierinsufficiëntie en levercirrose.Ingredienten

Samenstelling per capsule
Droogextracten van: schorsdelen, bladeren en zaden van de witte paardekastanje (Aesculus hippocastanum), bloemen, bladeren en vruchten van de meidoorn (Crataegus oxyacantha), schorsdelen en bladeren van de virginische toverhazelaar (Hamamelis virginiana), citroengele honingklaverkruid (Melilotus officinalis), heermoes-kruid (Equisetum arvense), pioenroos-wortel (Paeonia officinalis), wijnruit-kruid (Ruta graveolens).


 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over ?