Hoofdpagina>Gezondheid>Gezondheidsproducten>Gemoedstoestand>Prikkelbaar

Ortholon Maca Vegetarische Capsules 60VCP

Basissupplement bij overangsverschijnselen

Korting 25%
21,95 16,46
  • Merk:  Ortholon 
  • Inhoud: 60VCP
  • EAN: 8716341000563
  • Op voorraad:  21  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Maca is hét basissupplement bij overgangsverschijnselen zoals prikkelbare gevoelens, opvliegers en wisselende stemmingen. Dit basissupplement gebruikt u in combinatie met één van de drie volgende supplementen van Ortholon: Brain-mood, Pro-meno óf Femina-care. Omdat de overgangsverschijnselen niet bij iedereen dezelfde zijn en niet altijd precies dezelfde oorzaak hebben is het lastig op voorhand aan te geven welke combinatie bij u het beste resultaat geeft. Helaas is er maar 1 manier om daar achter te komen: proberen. Toch valt er nog wel iets meer richting aan te geven. Ervaring leert dat veel vrouwen snel baat hebben bij de combinatie Maca met Brain-mood. We adviseren dan ook om daar mee te beginnen. Na het gebruik van 1 verpakking Brain-mood zal duidelijk zijn of dit ook bij u ook zo is. Als dat onvoldoende blijkt te zijn is de combinatie van Maca met Pro-meno een goed alternatief omdat dit weer op een andere manier ondersteuning biedt. De laatste combinatie is dan die van Maca met Femina-care.

Dosering
3 maal daags 1 capsule

Waarschuwing
Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie

Ingredienten

Samenstelling per 3 capsules:
MACA extract (7:1) (lepidium Meyenii) 750 mg

Ingredienten:
MACA extract, cellulose, cellulosederivaat, MACA poeder, magnesiumstearaat.

Allergenen Informatie
Gegarandeerd vrij van:
Suiker, gist, lactose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur, smaakstoffen en dierlijke bestanddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is GMO vrij en hypoallergeen. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortholon Maca Vegetarische Capsules 60VCP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 19