Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.669 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Ijzer>Ijzer tabletten

Orthica Tri Ijzer-15 Tabletten 90TB

Helpt vermoeidheid verminderen

Korting 30%
11,35 7,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Orthica
 • Inhoud: 90TB
 • EAN: 8714439552390
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Orthica Tri Ijzer-15 helpt vermoeidheid verminderen. IJzer is van belang voor de vorming van rode bloedcellen. Deze hebben onder andere de taak zuurstof door het lichaam te vervoeren voor de productie van energie. Orthica Tri IJzer-15 bevat 15 mg ijzer in drie door het lichaam goed opneembare vormen (onder andere bisglycinaat en fumaraat). Orthica Tri IJzer-15 helpt vermoeidheid verminderen en is speciaal geschikt voor mensen die weinig vlees eten, vrouwen die hevig menstrueren, zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Orthica Tri IJzer-15 is goed te combineren met een multi.

  Dosering
  De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  Waarschuwing
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.
  Ingredienten

  Samenstelling per tablet

  Mineralen (elementaire hoeveelheid)
   
  ijzer15 mg
  - ijzer (-bisglycinaat)5 mg
  - ijzer (-fumaraat)5 mg
  - carbonyl ijzer (ferronyl®)5 mg
    
  Vitaminen
   
  vitamine C (ascorbinezuur)80 mg

  Ingrediënten
  vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose), vitamine, mineraal, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, silicumdioxide).

  Allergenen informatie
  Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

  Etiket  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Orthica Tri Ijzer-15 Tabletten 90TB?

  Meer uit ons assortiment