Home > Vitamine & Supplementen > Supplement - Toepassing > Botten > Sterke Botten

Orthica Bone Protect Tabletten

Uitgebreide formule met calcium en vitamine K2 voor behoud van sterke botten

Korting 15%
20,49 17,41
  • Merk: Orthica 
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8714439554165
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Orthica Bone Protect bevat niet alleen calcium en magnesium, maar ook mangaan, zink en vitamine C, D en K2  die allen een rol spelen bij de botaanmaak. Orthica Bone Protect bevat per tablet 200 mg organisch gebonden calcium en is bedoeld als aanvulling voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken. Orthica Bone Protect is ook heel geschikt voor vrouwen vanaf de overgangsjaren. Goed te combineren met D-25 voor extra vitamine D dat niet alleen de opname van calcium in de botten bevordert, maar ook mede zorgt voor een goede weerstand.

Dosering
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten, tenzij anders wordt geadviseerd. Vanaf 60 jaar is de aanbevolen dosering 2 tot maximaal 4 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Waarschuwing
Dit product kan de werking van antistollingsmiddelen, bij een dosering van 3 of meer tabletten per dag, beïnvloeden. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

 

Ingredienten

Samenstelling per tablet:

Vitamine D3 (cholecalciferol) (100ie)            2,5 mcg
Vitamine K1 (fyllochinon)   50 mcg
Vitamine C (ascorbinezuur) 30 mg
Calcium (-citraatmalaat)    200 mg
Magnesium (-oxide)         50 mg
Koper (-sulfaat)   500 mcg
Mangaan (-sulfaat)           2,5 mg
Selenium (L-selenomethionine)        20 mcg
Zink (-oxide)       7,5 mg
Borium (natriumboraat)     1 mg

Ingredienten:

Mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat, hydroxypropylmethylcellulose, natriumcroscarmellose),  vitaminen, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, stearinezuur, siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), kleurstof (titaandioxide).

 

Bevat geen:

Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

 

 

Etiket

Ingredienten:
mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat, hydroxypropylmethylcellulose, natriumcroscarmellose), vit.n, antiklontermiddel (Mgstearaat, stearinezuur, siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine,


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over Orthica Bone Protect Tabletten?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4 van 97