Home > Vitamine & Supplementen > Vitamines & Mineralen > Vitamines > Vitamine B

Orthica B1-100 Tabletten 90st

Krachtig vitamine B1 supplement

11,49 10,36
  • Merk: Orthica 
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8714439530992
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Het B1-100 supplement van Orthica is een krachtige dosering vitamine B1. Het helpt energie vrij te maken uit de voeding en is van belang voor het zenuwstelsel.

Dosering
De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag gedurende een korte periode, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Waarschuwing
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.


Intoleranties / allergenen:
Vrij van: Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Ingredienten

Samenstelling per tablet:
Vitamine B1 (thiaminemononitraat) 100 mg 

Ingredienten: 
Vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), thiaminemononitraat, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat)

Allergenen informatie
Vrij van: Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Geschikt voor vegetariers.

 

Etiket

Ingredienten:
vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), thiaminemononitraat, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, Mgstearaat).


Vragen & Antwoorden
Werkt dit product preventief tegen muggensteken?

Thiamine (vitamine B1) bevat een bepaalde geur welke de mug in de meeste gevallen afstoot. U kunt 2 tot 3 weken voor blootstelling aan muggen (bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat) in een dosering van minimaal 100mg per dag nemen. Het is ook belangrijk om enkel Thiamine los te nemen zonder de andere B vitamines (bijvoorbeeld uit een B-Complex). Daarmee worden de beste resultaten behaald.

Kan een tablet vergruisd worden?

U kunt deze tabletten vergruizen, indien u moeite heeft met slikken.

Gebruikt Orthica natuurlijke vitaminen?

Orthica gebruikt daar waar mogelijk natuurlijke vitaminen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over Orthica B1-100 Tabletten 90st?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4 van 100