DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Orange Care Snake Venom Anti-Rimpelcreme 50ML
Orange Care Snake Venom Anti-Rimpelcreme 50ML
Orange Care Snake Venom Anti-Rimpelcreme 50ML 0

Orange Care Snake Venom Anti-Rimpelcreme 50ML

Niet meer verkrijgbaar

×

of

Productbeschrijving

Dankzij Snake Venom weer een jeugdige uitstraling

Algemeen
Orange Care Snake Venom Anti-Rimpelcreme met slangengif. De revolutionaire anti rimpelcrème Snake Venom is gebaseerd op een polypeptide dat voorkomt in het gif van de slang Tempel Viper (Tropidolaemus wagleri). Klinische tests tonen aan dat deze stof de uitdrukkingslijnen in uw gezicht en nek vermindert door spiersamentrekkingen tegen te werken. Doordat uw huid rust krijgt, treedt er herstel op, met als resultaat een aanzienlijke afname van de uitdrukkingslijnen en van de diepte van de meest uitgesproken rimpels zoals die op uw voorhoofd, kraaienpootjes rond uw ogen en rimpels rond de mond.
De werking van Snake Venom wordt daarnaast nog eens extra versterkt door andere actieve bestanddelen die aantoonbaar doeltreffend zijn gebleken, zoals collageen, elastine, retinol en Q-10. De combinatie van deze ingrediënten met het slangengif zorgen voor een anti-verouderingseffect voor alle huidtypes (voor vrouwen en mannen!) en in het bijzonder voor de rijpere huid.
Al na 1 minuut na het opbrengen van Snake Venom neemt de spierspanning met 36% af en kan uw huid aan het grote herstel beginnen. Na twee dagen is de spierspanning met maar liefst 67 % afgenomen en kunt u de eerste tekenen van herstel al waarnemen. Na 28 dagen zijn rimpels in gezicht en nek met maar liefst 52% afgenomen en ziet u er tijdens een stralende lach tien jaar jonger uit!
Rozenbottelolie, squalaan en sheaboter waarborgen dat het product geen olie bevat, en dus volledig vrij is van minerale oliën. Het maakt de huid niet vet dankzij het enorme doordringingsvermogen. Snake Venom is een Unisex product, ideaal voor alle huidsoorten en in het bijzonder aanbevolen voor rijpere huid, als dagcreme en als nachtbehandeling.

Meer uit ons assortiment:

  • Lucovitaal Super Collageen Marine Bruis 20TB

    Lucovitaal Super Collageen Marine Bruis | 20TB

    -50%
    5,50
    10,99
  • Lucovitaal Biotine 10.000 mcg Forte Zuigtabletten 60ZTB

    Lucovitaal Biotine 10.000 mcg Forte Zu... | 60ZTB

    -50%
    7,50
    14,99
  • Gratis verzending Jacob Hooy CBD+ Olie 10% 10ML

    Jacob Hooy CBD+ Olie 10% | 10ML

    -30%
    34,99
    49,99
  • Lucovitaal Hyaluronzuur Bruistabletten 20TB

    Lucovitaal Hyaluronzuur Bruistabletten | 20TB

    -50%
    5,00
    9,99
  • Vitals Vitamine K2 Met D3 Capsules 60CP

    Vitals Vitamine K2 Met D3 Capsules | 60CP

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -20%
    19,96
    24,95