Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Knoflook>Knoflook capsules

Optimax Arizona Knoflook Lecithine Capsules 180CP

Geschikt voor vegetariërs en vrij van gluten en lactose

Korting 28%
25,70 18,44
  • Merk:  Optimax 
  • Inhoud: 180CP
  • EAN: 8711878011419
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Optimax Arizona Knoflook Lecithine is een voedingssupplement met knoflook en lecithine. Knoflook (Allium sativum) is een plant die, evenals ui, prei en bieslook, tot de lookfamilie behoort. Daarnaast bevat dit supplement lecithine verkregen uit zonnebloemen. Lecithine is een vetachtige stof die van nature in zowel het menselijk lichaam als in planten voorkomt. De stof komt in elke cel van het lichaam voor, waarvan met name de celmembranen merendeels uit lecithine bestaan. Deze celmembranen zijn verantwoordelijk voor de toevoer en afvoer van voedingsstoffen. Optimax Arizona Knoflook Lecithine is geschikt voor vegetariërs en gluten- en lactosevrij.

Dosering
1 capsule na ontbijt of lunch met ruim water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Ingredienten
Samenstelling per capsule

Arizona Knoflook

500 mg

Lecithine

250 mg

Ingrediënten
Zonnebloemolie, zonnebloemlecithine, bijenwas, arizona knoflook extract. Capsule: gelatine, glycerol, natuurlijke kleurstof: ijzeroxide.

Allergenen informatie
Genetisch gemodificeerde bestanddelen en kunstmatige hulpstoffen, gluten bevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk en melkbestanddelen, schaalvruchten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxyde en sulfiet, lupine, weekdieren.
Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik dit product het beste innemen?

Bij voorkeur na een maaltijd (ontbijt, lunch of diner), met een ruime hoeveelheid water. Op deze manier worden de voedingsstoffen het beste meegenomen in het spijsverteringsproces. Wel adviseren wij multivitaminepreparaten in te nemen na het ontbijt en bijvoorbeeld calciumproducten in te nemen na het diner. Zie ook de informatie op het etiket.

Wanneer merk ik resultaat?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren
• de aard van het product (neemt u iets voor gewrichtsaandoeningen of tegen een verkoudheid)
• uw huidige levensstijl en voedingspatroon
• erfelijke factoren.
Ons uitgangspunt is dat u bij indicatieve aandoeningen binnen een verpakking resultaat moet bemerken

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Optimax Arizona Knoflook Lecithine Capsules 180CP?