Glutenvrije meel
Algemeen
Joannusmolen Teffmeel is een voedzaam biologisch volkoren meel, geschikt op exotische pannenkoekjes, smaakvolle broodjes of originele ovengerechten mee te bereiden. Amharic teffa - lokale naam voor Teff- word reeds duizenden jaren geteeld op de vruchtbare hoogvlakten in de hoorn van Afrika. In Ethiopië en eritrea gebruikt men de glutenvrije graansoort traditioneel voor 'Injera', een stevige platte koek die in de gehele regio standaard op 't menu staat. De lokale bevolking koesterd de geheimen van dit unieke 'oergraan' maar gelukkig kan men u ook in het westen de bijzondere eigenschappen van Teff toepassen in de keuken.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1407 kJ/ 336 kcal |
Vet | 8.6 gram |
waarvan verzadigd | 1.3 gram |
Koolhydraten | 50.3 gram |
waarvan suikers | 3 gram |
Eiwitten | 14.3 gram |
Zout | 0.25 gram |
Ingredienten
Teffmeel*
*Biologisch
Allergenen informatie
Kan sporen bevatten van noten.
Ingredienten:
Teffmeel
Allergenen:
Hazelnoot en amandel
Langere levertijd voor dit product
U kunt het product gewoon bij ons bestellen, maar hou rekening met een levertijd die kan variëren van 2 tot 6 weken.
Vragen over dit product?Vraag het onze drogist