DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Voltaren K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium 10TB
Voltaren K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium 10TB
Voltaren K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium 10TBVoltaren K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclof voorkant verpakkingenac-Kalium
Voltaren K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium 10TB2
Voltaren K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium 10TBMaat Filmomhulde Tablet

Voltaren K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium 10TB

16 reviews

3,59

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Voltaren
  • Inhoud: 10TB
  • EAN: 8713177004833
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

×

of

Productbeschrijving

Vermindert de ontsteking, zwelling, en werkt koortsverlagend

Algemeen
Voltaren K is een pijnstiller op basis van 12,5 mg diclofenac, die naast pijnstillend ook een koortsverlagende en zwelling (ontsteking) verminderende werking heeft. De filmomhulde tabletten van Voltaren K zijn hierdoor te gebruiken bij de behandeling van onder andere reumatische pijn, pijn bij griep en verkoudheid en bij spier-, hoofd-, kies- en menstruatiepijn.

Voltaren K heeft een snelle en langdurige pijnstillende werking en versnelt het natuurlijke gezingsproces. Het bestanddeel diclofenac gaat rechtstreeks naar de pijnlijke plek om daar snel en effectief de pijn te bestrijden. Naast pijnstillend vermindert Voltaren K 12,5 mg ook de ontsteking (zwelling) en werkt het koortsverlagend. Voltaren K is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 14 jaar. De tabletten zitten verpakt per 20 stuks en zijn ook verkrijgbaar in een verpakking van 10 tabletten.

Dosering
Geneesmiddel, lees voor het gebruik de bijsluiter.

Volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar: Wanneer de klachten zich voordoen, neemt u als begindosis 2 tabletten. Nadien, indien nodig, 1 tablet iedere 4-6 uur. Echter niet meer dan 6 tabletten per 24 uur innemen. Neem de hele tabletten in met wat water, bij voorkeur voor de maaltijden. Overschrijd de aangegeven dosis niet.


Neem de tabletten in hun geheel in met wat water, bij voorkeur voor de maaltijden. Gebruik Voltaren K 12,5 mg bij pijn niet langer dan 5 dagen en bij koorts niet langer dan 3 dagen. Neemt u contact op met uw arts wanneer de verschijnselen aanhouden. Het is mogelijk dat de verschijnselen aan een andere aandoening te wijten zijn. Kinderen: Geef Voltaren K 12,5 mg niet aan kinderen die jonger dan 14 jaar zijn. Ouderen: bij tengere oudere patiënten de laagste dosis gebruiken die nog werkzaam is.

Niet gebruiken als er bij u een hartaandoening of cerebrovasculaire aandoening is vastgesteld; u heeft bijvoorbeeld een hartaanval, beroerte of miniberoerte (TIA) of een verstopping van de bloedvaten naar het hart of de hersenen gehad of u bent hiervoor geopereerd (bijvoorbeeld een bypass operatie); of de pompkracht van uw har t is verminderd waardoor u bij inspanning last heeft van vermoeidheid, hartkloppingen en benauwdheid (hartfalen).• U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6;• Als u een maagzweer of een zweer in het maagdarmkanaal heeft of heeft gehad;• Als u bloed in de ontlasting of zwarte, teerachtige ontlasting (symptomen van maagdarmbloeding) heeft opgemerkt;• Als uw lever sterk verminderd of niet werkt;• Als uw nieren sterk verminderd of niet werken;• als u problemen heeft of heeft gehad met uw bloedsomloop (perifeer arterieelvaatlijden);• Tijdens de laatste 3 maanden (derde trimester) van de zwangerschap;• Als u ooit een aanval van astma of piepende ademhaling, pijn op de borst, eenuitgebreide jeukende huiduitslag (urticaria) of een “hooikoortsachtige” loopneus heeft gehad na inname van andere NSAID’s zoals aspirine of ibuprofen;• Bij een hersenbloeding of andere bloedingen of bloedingsstoornissen;• Bij bloedbeeldafwijkingen;• Bij bepaalde afwijkingen van het beenmerg. Als bovenstaande op u van toepassing is of u bent ergens niet zeker van, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Actieve stofDiclofenac
Sterkte12.5
Vormtablet
LeeftijdVanaf 14
Indicatiereumatische pijn, spierpijn, hoofdpijn, tand- en kiespijn, menstruatiepijn, acute lage rugpijn, pijn en koorts bij griep, keelontsteking en verkoudheid. Ontstekingsremmend
Contra Indicatiemaag- of darmklachten, een bloedziekte, hersenbloeding of andere actieve bloeding,overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, zwangerschap

Ingrediënten

Ingrediënten
Één tablet bevat 12,5 mg diclofenac-kalium.

Hulpstoffen
Kern: silica, lactose, maïszetmeel, natriumzetmeel-glycollaat, polyvidon, microkristal¬lijn cellulose, magnesiumstearaat.
Omhulling: methylhydroxypropylcellulose, microkristallijn cellulose, stearinezuur, titaandioxide (E171)

Bijsluiter Waarschuwingen

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel inneemt als u in het verleden na inname van pijnstillers of ontstekingsremmende geneesmiddelen last heft gehad van maagproblemen of maagzuur. Als u last heeft van ernstige huidreacties. Als u astma, hooikoorts of andere langdurige problemen van de luchtwegen heeft gehad, zoals neuspoliepen of chronische, obstructieve ziektes van de luchtwegen. Als u de neiging heeft tot het ontwikkelen van allergische huidziektes, een jeukende huid of netelroos. Als u een ontsteking van de darm heeft zoals colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn. Als u kort geleden een operatie van het maag-darmkanaal heeft ondergaan of binnenkort moet ondergaan voordat u Voltaren K gaat innemen/gebruiken, aangezien Voltaren K de wondgenezing in uw darmen na een operatie soms kan verminderen. Als u bloedingsstoornissen of andere bloedproblemen heeft, waaronder de zeldzame leverziekte porfyrie. Als u de ontstekingsziekte systemische lupus erythematosus heeft of een andere aandoening van het bindweefsel. Als u een verminderde leve- of nierwerking heeft. Als u denkt dat u uitgedroogd bent, bijvoorbeeld door diarree of ziekte of door een operatie. Als u waterpokken (varicella) heeft.
Voordat u diclofenac gebruikt, vertel uw arts als u rookt, als u suikerziekte (diabetes mellitus) heeft, als u en een beklemmend, pijnlijk gevoel op de borst (angina), bloedstolsels (klonters), een hoge bloeddruk, of een verhoogde hoeveelheid cholesterol of triglyceriden (bepaalde vetten) in uw bloed heeft.

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum.



Reviews16 reviews

9/10 op basis van 16 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

8/10

Review op basis van de 20TB variant

Maty

6 maart 2023

Het product voldoet aan de verwachting , voldoet aan de tekst op de verpakking . K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium vind ik product .

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Review op basis van de 20TB variant

Coby

27 februari 2023

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium heeft een matige prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 20TB variant

Marcel

22 februari 2023

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium is wel gemakkelijk in te nemen. Dit vind ik een erg goed merk. Het product komt goed overeen met de afbeelding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

ingrid

15 februari 2023

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 20TB variant

nicolai

27 januari 2023

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium voldoet goed aan de tekst op de verpakking, is wel gemakkelijk in te nemen en vind ik een erg goed merk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

SW

14 januari 2023

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium is wel gemakkelijk in te nemen. Het product heeft geen lekkere smaak. Dit heeft een fijne dagdosering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 20TB variant

Heuvel

11 januari 2023

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium heeft een matige prijs/kwaliteit verhouding. Dit product vind ik een prima merk en voldoet goed aan de tekst op de verpakking.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 20TB variant

Anja

5 december 2022

Dit zou ik wel aanraden bij vrienden of familie. K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium voldoet voldoende aan de verwachting. Dit product heeft een redelijk lekkere smaak.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 20TB variant

saskia

4 november 2022

Het product is wel gemakkelijk in te nemen. K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium vind ik een prima merk en heeft geen lekkere smaak.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Gokberk

12 september 2022

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium komt goed overeen met de beschrijving, heeft een fijne dagdosering en is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

em

25 augustus 2022

Het vind ik een prima product en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium heeft een fijne dagdosering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jacqueline

8 augustus 2022

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium voldoet goed aan de tekst op de verpakking, vind ik een prima merk en is wel gebruikersvriendelijk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 20TB variant

Oksana

29 juli 2022

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium komt goed overeen met de afbeelding, vind ik een erg goed product. Het product voldoet goed aan de tekst op de verpakking.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 20TB variant

N

1 april 2022

Dit product komt goed overeen met de beschrijving. Het vind ik een prima merk. K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium is wel gebruikersvriendelijk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Soumaia

25 maart 2022

K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium voldoet goed aan de tekst op de verpakking.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 20TB variant

Hannie

23 maart 2022

Het product voldoet voldoende aan de verwachting. K 12,5 mg pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium heeft een redelijk lekkere smaak en komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Vanwege de geldende wetgeving zijn reviews voor dit product gebaseerd op vragen met antwoordkeuzes.
1
Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 150GR

    Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% | 150GR

    29,99
  • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

    Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

    1,49
  • Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten 20TB

    Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten | 20TB

    2,09
  • Gratis verzending Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 100GR

    Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% | 100GR

    22,99
  • Voltaren K 12,5 mg  pijnstiller Filmomhulde Tabletten Diclofenac-Kalium 20TB

    Voltaren K 12,5 mg pijnstiller Film... | 20TB

    6,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist