DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Selsun Med Kuurshampoo Anti-Roos 60ML
Selsun Med Kuurshampoo Anti-Roos 60ML
Selsun Med Kuurshampoo Anti-Roos 60ML1
Selsun Med Kuurshampoo Anti-Roos 60ML2

Selsun Med Kuurshampoo Anti-Roos 60ML

7,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Selsun
  • Inhoud: 60ML
  • EAN: 8712172862776
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

×

of

Productbeschrijving

Een effectieve behandeling tegen roos

Algemeen
Dit geneesmiddel is effectief tegen roos. Selsun Kuur Tegen Roos is te gebruiken bij schilfervorming op de hoofdhuid als gevolg van overmatige talgafscheiding. De kuur is ook te gebruiken bij een oppervlakkige schimmelaandoening van de huid (pityriasis versicolor).

Hoe te gebruiken?
Verwijder eerst metalen voorwerpen zoals haarspelden en oorbellen.
Schud de flacon krachtig en maak je haar en hoofdhuid nat met warm water.
Masseer met een kleine hoeveelheid (1 à 2 dessertlepels) de hoofdhuid gedurende 1 minuut. Voeg eventueel nog warm water toe.
Laat het 3 minuten inwerken op de hoofdhuid, spoel daarna zorgvuldig af met water.Herhaal de behandeling nog een keer.

Gebruik de behandeling de eerste twee weken 2x per week. Daarna de volgende twee weken 1x per week en vervolgens naar behoefte.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: Seleniumsulfide. De hulpstoffen in dit middel zijn:bentoniet, titaandioxide, glycerylmonoricinoleaat, citroenzuur, monoethanolaminolauryl sulfaat, alcoyl (12-14) dimethylbetaine, natriumbifosfaat, BBA parfum, natriumchloride, natriumhydroxide en water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit medicijn gebruikt. - U heeft geverfd of gepermanent haar. - U heeft grijs of wit haar. Vermijd contact met de ogen. Als seleniumdisulfide in contact komt met de ogen, spoel de ogen dan lang en grondig met water. Raadpleeg uw arts of apotheker als er na oogcontact ernstige pijn aan de ogen, zwelling van de ogen of verandering in zicht ontstaan en deze aanhouden na het spoelen met water. Dit medicijn mag niet worden gebruikt op een geïnfecteerde huid of open wonden, omdat dit ervoor kan zorgen dat seleniumsulfide wordt opgenomen in het bloed via de geïnfecteerde/beschadigde of ontstoken huid. Seleniumdisulfide is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik, het mag niet worden ingeslikt. Zoek onmiddellijk medisch advies in geval van onbedoelde inname. Laat het haar en de hoofdhuid niet langer in contact komen met dit medicijn dan de aanbevolen inwerktijd., aangezien dit kan leiden tot huidirritatie, een branderig gevoel of blaarvorming. Seleniumdisulfide mag niet vaker gebruikt worden dan aanbevolen. Gebruik Selsun niet bij kinderen, tenzij de arts anders adviseert.

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. De houdbaarheid na openen is 9 weken. Gebruik dit medicijn niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die vindt u op de verpakking na “Niet te gebruiken na”. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de wc. Vraag uw apotheker wat u met medicijnen moet doen die u niet meer gebruikt. Als u medicijnen op de juiste manier afvoert, worden ze op een juiste manier vernietigd en komen ze niet in het milieu terecht.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist