DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Healthypharm Antischimmelcrème Miconazolnitraat 20mg 30GR
Healthypharm Antischimmelcrème Miconazolnitraat 20mg 30GR

Healthypharm Antischimmelcrème Miconazolnitraat 20mg 30GR

5,99
  • Merk: Healthypharm
  • Inhoud: 30GR
  • EAN: 8714632069954
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Tegen huidschimmel en gisten

Algemeen
Healthypharm Antischimmelcrème Miconazolnitraat is werkzaam bij infecties door schimmels en gisten. De crème wordt gebruikt bij de behandeling van huid en nagels bij miconazol gevoelige schimmels en gisten.

Dosering
Bij huidinfecties: Een weinig crème één- of tweemaal per dag op het aangedane huidgedeelte aanbrengen en dun uitstrijken. Bij de behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks een weinig Antischimmelpoeder HTP Miconazolnitraat 20 mg/g, strooipoeder op het letsel te strooien, vooral tussen de tenen, en eventueel ook in de kousen en schoenen. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot de huidafwijking geheel is verdwenen (meestal na twee tot zes weken).

Bij nagelinfecties: De geïnfecteerde nagels zo kort mogelijk knippen. Eén- tot tweemaal per dag een weinig crème op de geïnfecteerde nagel uitstrijken en de nagel afdekken met een niet-geperforeerde hechtpleister. De behandeling voortzetten, ook na het loskomen van de geïnfecteerde nagel (meestal na twee tot drie weken), totdat hergroei van een gezonde nagel en volledige genezing zijn opgetreden (meestal na ongeveer 32 weken).

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Actieve stof

miconazolnitraat

Sterkte

20 mg

Vorm

crème

Indicatie

Huid en nagelschimmel


Lees voor gebruik de bijsluiter

Waarschuwingen
Niet gebruiken wanneer u allergisch bent voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: miconazolnitraat. De hulpstoffen in dit middel zijn: hydrofiele crème: benzoëzuur (E210), ethyleenglycolpalmitostearaat, oleoylmacrogolglycerides, polyoxyethyleenglycolpalmitostearaat, vloeibare paraffine en water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Bewaren beneden 25°C, de tube zorgvuldig gesloten houden. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking na `EXP`. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Na opening van de tube nog 12 maanden houdbaar. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Wees extra voorzichtig met dit middel: - bij overgevoeligheid voor of ontwikkeling van antistoffen tegen verwante antischimmelmiddelen. Miconazol kan overgevoeligheid voor of ontwikkeling van antistoffen tegen verwante antischimmelmiddelen (econazol, isoconazol, ketoconazol) veroorzaken. Omgekeerd kunnen deze verwante antischimmelmiddelen dat voor miconazol tot gevolg hebben. - wanneer u last krijgt van overgevoeligheidsreacties; u dient uw arts te waarschuwen - wanneer elk spoor van de aandoening verdwenen is. De behandeling dient dan nog circa tien dagen nauwgezet te worden voortgezet om de mogelijke terugkeer van de klacht te voorkomen. - bij gebruik van alle voorwerpen die met de letsels in aanraking komen. Alle voorwerpen die met de letsels in aanraking komen (zoals handdoek, borsteltje, washandje en nagelknipper), dienen uitsluitend voor persoonlijk gebruik voorbehouden te worden. - bij de behandeling van de infecties van de voeten. Bij de behandeling van de infecties van de voeten is het aan te bevelen de voeten met zeep te wassen en de schilfers te verwijderen. Nadien de voeten zeer zorgvuldig droogwrijven, ook tussen de tenen, met een speciaal daartoe voorbehouden handdoek. Om herinfectie vanuit de schoenen te voorkomen, kunt u dagelijks een weinig Miconazolnitraat 20 PCH strooipoeder op het letsel strooien, vooral tussen de tenen, en eventueel ook in de kousen en schoenen. Vervolgens Miconazolnitraat ratiopharm 20 mg/g hydrofiele crème op het letsel aanbrengen en zachtjes inwrijven, ook tussen de tenen en op de zool. Na elke behandeling schone kousen aantrekken. - vermijd contact met de ogen - gebruik (van dit product) op een afgesloten huidoppervlak(bijvoorbeeld met een pleister), op een groot oppervlak of op/dichtbij slijmvliezen dient te worden vermeden. Dit kan de hoeveelheid die opgenomen wordt in het lichaam vergroten en daarmee ook de kans op interacties tussen geneesmiddelen vergroten.

Meer uit ons assortiment:

  • Canesten Skin Crème bij Huidschimmel 30GR

    Canesten Skin Crème bij Huidschimmel | 30GR

    11,99
  • Excilor Kalknagel Kwastje 3,3ML

    Excilor Kalknagel Kwastje | 3,3ML

    -15%
    19,54
    22,99
  • Gratis verzending Mycosan Kalknagel Behandeling 5ML

    Mycosan Kalknagel Behandeling | 5ML

    -10%
    21,73
    24,14
  • Daktarin Strooipoeder 20mg Miconazol 20GR

    Daktarin Strooipoeder 20mg Miconazol | 20GR

    8,99
  • Canesten Canesten Gyno 1 Zachte Capsule 1CP

    Canesten Canesten Gyno 1 Zachte Capsule | 1CP

    16,99