DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML
A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML
A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML1
A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML2
A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML3

A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: A.Vogel
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596253436

×

of

Productbeschrijving

Bij pollen in de lucht

Dit product is bij de leverancier uit het assortiment en kunnen wij niet meer leveren

Algemeen
A.Vogel Pollinosan Neusspray ondersteunt de luchtwegen wanneer er pollen in de lucht zijn, als stuifmeelpollen, graspollen maar ook boompollen. Door gevoeligheid voor stuifmeel kan er in het lichaam een stof vrijkomen die bijvoorbeeld een prikkelende neus en tranende ogen veroorzaakt. Op deze manier probeert het lichaam zelf om de prikkelende stof, het stuifmeel, af te voeren.

A.Vogel Pollinosan Neusspray spoelt de neus wanneer er pollen in de lucht zijn en geeft pollen minder kans. Het geeft ondersteuning aan de luchtwegen als de concentratie pollen in de lucht hoog is, meestal tussen februari en oktober.

Dosering
Tenzij anders is geadviseerd 3-5x daags 1 à 2x sprayen per neusgat.
Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat.
Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

1. De neus eerst snuiten of schoonmaken.
2. Verwijder het beschermkapje van de doseerspray. Hou de flacon onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De doseerspray is nu klaar voor verder gebruik.
3. Breng het neusstuk in het neusgat. Spray één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat.

4. Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het beschermkapje terug.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden. Bij klachten, raadpleeg dan uw arts. Pollinosan neusspray kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Plantenextracten: fijn akkerscherm (Ammi visnaga), creootstruik (Larrea mexicana), Afrikaanse godenboomschors (Okoubaka aubrevillei), Amerikaanse nardus (Aralia racemosa), ballonplant (Cardiospermum halicacabum), Thryallis glauca, sponskomkommer (Luffa operculata); fosfaatbuffer-oplossing (zuiver water, dinatriumwaterstoffosfaat-12H2O, natrium- di waterstoffosfaat-2H2O).

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Brood 1ST

    Healthy Bakers Low Carb Brood | 1ST

    -24%
    3,25
    4,30
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99
  • Sensodyne Freshmint Tandpasta voor gevoelige tanden 75ML

    Sensodyne Freshmint Tandpasta voor ge... | 75ML

    -17%
    4,79
    5,79

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist