DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Orthica Magnesium-55 Tabletten 120TB
Orthica Magnesium-55 Tabletten 120TB
Orthica Magnesium-55 Tabletten 120TBtablet
Orthica Magnesium-55 Tabletten 120TBIngredienten
Orthica Magnesium-55 Tabletten 120TBbeschrijving

Orthica Magnesium-55 Tabletten 120TB

30% korting
11,1615,95
  • Merk: Orthica
  • Inhoud: 120TB
  • EAN: 8714439552512
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Met extra toegevoegde B vitaminen

Algemeen
Orthica Magnesium 55 met extra B-vitaminen in een gemakkelijk te slikken tablet. Doordat de kleine tablet licht verteerbaar is is dit supplement ook ideaal voor mensen die wat moeilijker kunnen slikken zoals ouderen en kinderen. Het supplement van Orthica bevat alleen organisch gebonden magnesium in de vorm van magnesiumcitraat (dosering 55 mg per tablet). Dit wordt goed door het lichaam opgenomen. Orthica magnesium wordt extra aangeraden op het moment dat u uzelf vermoeid, lusteloos of prikkelbaar voelt. Het mineraal magnesium in dit supplement draagt bij aan extra energie. Naast magnesium bevat dit magnesiumsupplement ook verschillende B-vitaminen.

Het dagelijks innemen van 55 mg magnesium kan helpen om uw energie op peil te houden. Het mineraal magnesium activeert de natuurlijke energie in je lichaam. Bovendien is magnesium goed voor de werking van je spieren. Ook vitamine B1, B2, B5 ondersteunen uw energieniveau. Verder is vitamine B1 goed voor de gemoedstoestand, draagt vitamine B3 bij aan een heldere geest en ondersteunt vitamine B5 u in spannende tijden. Daarbij draagt vitamine B11 (foliumzuur) bij aan uw weerstand tegen stress. Tot slot is magnesium goed voor de gemoedstoestand en draagt magnesium bij aan bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen

Flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). De Orthica supplementen zijn vanaf nu terug te vinden in een duurzamere verpakking. Door te kiezen voor rPET wordt er bijgedragen aan een meer circulaire economie. Hierdoor hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden

Orthica Magnesium-55 Tabletten:
- organisch gebonden magnesium
- kleine tabletten
- bevat vitamine B1, B2, B3, B5 en B11

Dosering
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 4 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling per 4 tabletten



RI*

Mineralen (elementaire hoeveelheid)



magnesium (-citraat)

220 mg

59%

Vitaminen



vitamine B1 (thiamine HCl)

4 mg

364%

vitamine B2 (riboflavine)

4,8 mg

343%

niacinamide (vitamine B3)

40 mg

250%

pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vitamine B5)

10 mg

167%

foliumzuur (vitamine B11)

80 mcg

40%

Kruiden - planten (bestanddelen)



Ascophyllum nodosum (kelp)

100 mg


- waarvan 0,085% jodium

85 mcg

57%

* referentie inname

Ingrediënten
magnesiumcitraat, vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), katoenzaadolie, Ascophyllum nodosumextract, antiklontermiddel (tricalciumfosfaat, siliciumdioxide), vitaminen.

Allergenen informatieBevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment: