DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Ladival Sun Melkspray Kind F50+ 200ML
Ladival Sun Melkspray Kind F50+ 200ML

Ladival Sun Melkspray Kind F50+ 200ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Ladival
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 8714632410190

×

of

Productbeschrijving

Ultra sterke zonnebescherming

Algemeen
Ladival Zonnebrand Spray Kind Spf 50+ 200 ml. Dermatologisch geteste zonnebrandbescherming ter voorkoming van door de zon veroorzaakte roodkleuring van de huid en zonnebrand bij de gevoelige huid (baby en kinderhuid, gevoelige huid van senioren) en bij neurodermitis.

Hoe werkt het?
Werking
Vooral kinderen hebben een zeer gevoelige huid, aangezien hun lichaamseigen beschermingsmechanismen nog niet volledig zijn ontwikkeld. Ladival® voor KINDEREN is een sterk verzorgende emulsie. Het beschermt door een speciaal voor de gevoelige huid afgestemde filtercombinatie bestaande uit micropigmenten en synthetische filters. Deze combinatie is vooral bij neurodermitis zeer goed verdraagbaar: bij een studie met 222 kinderen, in de leeftijd van 2 tot 13 jaar bevestigen de behandelend arts en de betreffende ouders in meer dan 90% van de gevallen een goede tot zeer goede verdraagbaarheid. Bovendien nam gedurende het onderzoek het aantal neurodermitis-plekken aanzienlijk af. Ultra sterke zonnebescherming geeft de zonnebrandcrème met stralingsbeschermingsfactor 50+. Indien synthetische filters voor de huid niet verdragen worden, kan Ladival® voor kinderen met heldere micropigmenten gebruikt worden. Het mineraalfilter van dit gespecialiseerde product reflecteert de UV-A en UV-B stralen van de zon, waardoor deze niet de huid binnen kunnen dringen. Een UV-filter zoals de infrarood-A-beschermingsfactor met geselecteerde antioxidanten beschermen de huid tegen door de zon veroorzaakte roodkleuring van de huid en zonnebrand, maar ook tegen uitdrogen. Vitamine E werkt verzorgend en de natuurlijke oliën verzorgen de van nature droge kinderhuid. Ladival® voor kinderen is extreem watervast en dermatologisch getest, het bevat geen conserveringsmiddelen of PEG-emulgatoren en is parfum- en kleurstofvrij. Het beschermt direct na het opbrengen. Zonnebrandcreme met heldere micropigmenten zorgvuldig uitsmeren. Het insmeren regelmatig herhalen, om de stralingbescherming te behouden.

Ingrediënten

Ingrediënten: 
Aqua, Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Butyleenglycol, butylmethoxydibenzoylmethaan, octocryleen,Ricinus Communis-zaadolie, titaniumdioxide (nano), diethylhexylButamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol MethoxyphenylTriazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, VitisVinifera-zaadextract, lecithine, ascorbyltetraisopalmitaat,Caprylic / Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Tocopherol,Ubiquinon, diisopropyladipaat, glycerine, acrylaten / C10-30-alkylAcrylaat Crosspolymeer, gesulfateerde castorolie, triethanolamine,Aluminiumhydroxide, stearinezuur, dinatrium EDTA

Meer uit ons assortiment:

  • Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Spray SPF50+ 200ML

    Nivea Sun Kids Protect & Sensitiv... | 200ML

    -50%
    13,75
    27,49
  • Healthy Bakers Low Carb Brood 1ST

    Healthy Bakers Low Carb Brood | 1ST

    -24%
    3,25
    4,30
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist