DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Volatile Essentiële Olie Sinaasappel 5ML
Volatile Essentiële Olie Sinaasappel 5ML

Volatile Essentiële Olie Sinaasappel 5ML

4,30
  • Merk: Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542011347
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Met een frisse sinaasappel geur

Algemeen
Volatile Essentiële Olie Sinaasappel is een frisse olie die ontspannend maar ook opbeurend werkt. Deze essentiële olie kan worden vermengd met een neutrale massageolie maar ook met douchegel of badolie. De olie is zeer geconcentreerd dus enkele druppels zijn al voldoende. Ook kan deze olie gebruikt worden in een aromalampje of met behulp van een aromasteentje.

Hoe te gebruiken?
Verdampen: alle essentiële oliën zijn antiseptisch en verdampen makkelijk. Het is daarom een prettige manier om een aangename geur en sfeer te creëren in uw woonhuis of werkruimte. Doe wat water boven in een aromalampje en voeg daar een paar druppels (maximaal 6) essentiële olie aan toe.

Baden: gebruik nooit onverdunde essentiële oliën in het bad, maar vermeng ze met een neutrale badolie. Vermeng ca. 10 ml badolie met 4 tot 6 druppels essentiële olie. Het warme badwater bevordert de opname van de essentiële oliën door de huid.

Massage: Meng twee tot zes druppels essentiële olie in 10 ml neutrale basisolie. Voor kinderen, ouderen en tijdens de zwangerschap wordt maximaal 1 druppel essentiële olie per 10 ml basisolie aangeraden.

Ingrediënten

Samenstelling
Sinaasappel zoet (Citrus sinensis) bio essentiële olie

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren. Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij abusievelijk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloemolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist