DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Oenobiol

Oenobiol beautysupplementen voor schoonheid van binnenuit. Een goede voeding, aangevuld met hoogwaardige supplementen, helpt uw huid te laten stralen. Oenobiol combineert natuurlijke schoonheid met wetenschappelijke innovaties.Lees meer

Oenobiol Autobronze Teint

Wilt u een stralende bruine huid zonder de zon? Dit kan dankzij Oenobiol Autobronze Teint capsules! Dit product geeft u een egaal gekleurde huid, zonder dat u daarvoor in de zon hoeft. De capsules bevatten caroteen uit plantextracten (Lycopeen, luteïne, kurkuma-extract, zeaxanthine, astaxanthine) die uw cellen een gezond kleurtje geven. U hoeft niet bang te zijn dat uw huid oranje kleurt. Wel dient u, wanneer u tóch besluit in de zon te gaan, uw huid te beschermen met een zonnebrandcrème.

Oenobiol Beauty Support

Ondersteun uw natuurlijke schoonheid van binnenuit met de Oenobiol Beauty Support capsules. Uw haar, huid en nagels worden van binnenuit gevoed zodat u kan stralen aan de buitenkant. De formule van Oenobiol Beauty Support bevat vitaminen en mineralen, aangevuld met vitamine B8, avocadopittenolie, aloë vera, druivenpittenextract, vitamine B8 en cysteïne. Er is ook een Oenobiol Beauty Support 45+ variant verkrijgbaar.

Oenobiol Silhouette Boost

Oenobiol Silhouette Boost is speciaal ontwikkeld voor mensen die willen afvallen en daar een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken. Oenobiol Paris Silhouette Boost verhoogt het energieverbruik in het lichaam waardoor u tot 400kcal per dag extra kunt verbranden. De gepatenteerde formule bevat onder andere Wakame en Granaatappelpittenolie. De capsules zijn 100% plantaardig.

Oenobiol Hair Support Volume

Oenobiol Hair Support Volume voedt uw haar van binnenuit. De formule bevat plantaardig 5-alfa-reductol ® (pompoenzaadolie) en verschillende B vitaminen, waaronder vitamine B8. Oenobiol Hair Support is een kuur voor 3 maanden, aangezien nieuw haar 3 tot 6 maanden nodig heeft om te kunnen groeien.

Daarnaast is ook de Hair Support Veerkracht van Oenobiol verkrijgbaar. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor mensen met futloos haar, die mooi en glanzend haar willen bereiken. De formule helpt de microcirculatie van de hoofdhuid te activeren, het haar te voeden en de veerkracht van het haar van binnenuit te verbeteren. De verpakking bevat genoeg capsules voor een kuur van 3 maanden, de tijd die nieuw haar minimaal nodig heeft om te ontwikkelen en te groeien.

De producten van Oenobiol Paris zijn verkrijgbaar bij De Online Drogist.