9478.065 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Odorex Extra Dry Creme 50ML

Onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur

3,85
  • Merk:  Odorex
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8710919121001
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Veel mensen hebben last van overmatige transpiratie. Maar eigenlijk kennen we allemaal wel die momenten dat we wat extra zekerheid kunnen gebruiken: tijdens het werk, bij het uitgaan, bij een sollicitatie, als het warm is of op die speciale dag…

Gelukkig heeft Odorex daar een oplossing voor: Odorex Extra Dry. Het onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. Door de unieke formule blijft Odorex Extra Dry langer werkzaam dan een reguliere deodorant.

De crème is bedoelt voor dagelijks gebruik en geschikt voor de gevoelige huid of na het ontharen.

Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

De grondstoffen die in Odorex Extra Dry gebruikt worden staan niet bekend als ingredienten die de ongeboren vrucht zouden kunnen schaden. Daarnaast staan de grondstoffen ook niet bekend als grondstoffen die opgenomen worden door de huid. Toch kunt u tijdens de zwangerschap niet voorzichtig genoeg zijn, daarom adviseren wij om het gebruik zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld door het alleen te gebruiken voor speciale gelegenheden.

Is dit product schadelijk voor mijn huid?

Nee, Odorex is niet schadelijk voor de huid. De werking van het actieve bestanddeel van Odorex berust op het afsluiten van de zweetklieren onder de oksels. Hierdoor ontstaat de verminderde transpiratie onder de oksels. De transpiratie wordt overgenomen door andere delen van het lichaam waar zich minder zweetklieren bevinden. Het lichaam kan nog steeds blijven transpireren. De transpiratie wordt echter beter verdeeld.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Odorex Extra Dry Creme 50ML?

Meer uit ons assortiment