Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.419 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Dameshygiëne>Tampons

OB O.B. Tampons Normal 16ST

Voor een lichte tot normale menstruatie

Korting 28%
2,77 1,99
  • Merk:  OB
  • Inhoud: 16ST
  • EAN: 8715900171041
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
O.B. Tampons Normal voor een lichte tot normale menstruatie.De eerste dagen van je menstruatie zijn meestal zwaarder, dus heb je betrouwbare bescherming nodig. Probeer o.b. Normal voor een comfortabele bescherming. Deze tampon heeft 3 van de 6 druppels.

OB Tampons zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je de bescherming kunt aanpassen aan de sterkte van je menstruatie. De menstruatie is tijdens de eerste dagen meestal zwaarder en wordt naar het einde van je menstruatie lichter. Daarom is het handig om tampons met verschillend absorptievermogen te gebruiken en in te spelen op het verloop van je menstruatieperiode

Vragen & Antwoorden
Is het gebruik van tampons veilig?

De o.b. tampon werd in 1950 ontworpen door een gynaecologe in samenwerking met machinebouwers. Al bijna 60 jaar wordt de tampon vervaardigd op basis van de nieuwste wetenschappelijke gegevens en onder de strengste kwaliteitsbewaking. De absorberende vezels die in de o.b. tampon worden verwerkt, voldoen aan de eisen van de European Pharmacopeia (E.P.) ten aanzien van de zuiverheid van chirurgische watten. o.b. tampons worden dagelijks gebruikt door miljoenen vrouwen over de hele wereld. Miljoenen malen praktisch gebruik en talrijke wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat o.b. tampons hygiënisch en medisch veilig zijn.

Uit welke materialen bestaan tampons?

Tegenwoordig worden tampons gemaakt van katoen of rayon of een combinatie van katoen- en rayonvezels. Gewoonlijk zit om tampons een dun omhulsel waardoor deze compact blijft en er geen vezeldeeltjes loslaten. Bovendien zorgt dit ervoor dat een tampon gemakkelijk is in te brengen en te verwijderen. o.b. tampons worden in een hygiënische omgeving gemaakt en verpakt om ze schoon te houden. Aangezien ze in de vagina worden gedragen, komen ze in een omgeving die van nature over een overvloed aan micro-organismen beschikt. o.b. tampons verstoren het natuurlijke milieu van de vagina niet.

Kun je tampons 's nachts gebruiken?

Je kunt tampons zonder probleem ’s nachts gebruiken. Tampons kunnen niet zoals maandverband verschuiven terwijl je slaapt. Wel moet je de tampon verwisselen voordat je gaat slapen en ’s ochtends direct na het opstaan. Misschien draag je de tampon ’s nachts wel langer, maar gewoonlijk is het bloedverlies lichter als je ligt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over OB O.B. Tampons Normal 16ST?

Meer uit ons assortiment