Hoofdpagina>Vitamines>Algemene multivitaminen

Nutura Multivitamine Spray 13ML

Combineert vele essentiële vitaminen en mineralen in een dosis

21,54
  • Merk:  Nutura
  • Inhoud: 13ML
  • EAN: 8717973862390
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Nutura Multivitamine Spray is een van de meest populaire supplementen van deze tijd, de Nutura Multivitamine Spray, combineert vele essentiële vitaminen en mineralen in een dosis. Hoewel de meeste voedingsdeskundigen u de raad geven uw voedingsstoffen te ontlenen aan een uitgebalanceerd dieet, is gebrek aan tijd er vaak de oorzaak van dat dit niet lukt. Degenen die er voor gekozen hebben hun voedingsinname veilig te stellen door supplementen aan hun dieet toe te voegen, worden door Nutura Multivitamine Spray in staat gesteld om dat op een snelle en prettige manier te doen en dat tevens met de hoogst beschikbare graad van absorptie.
Nutura Multivitamine Spray omvat een formule van meer dan 12 verschillende vitaminen en mineralen die op maat gemaakt is als aanvulling op de dagelijkse voeding. Het bevat o.a. de vitaminen A, C, D, E, vitamine B-complex, thiamine, niacine, pantotheenzuur B6 en B12, foliumzuur, bèta-caroteen en meer.
Uw lichaam in balans houden, dat is waar het om draait bij Nutura Multivitamine Spray.
Bevat o.a: Vitamine E, vitamine B3, vitamine B5, vitamine C, vitamine B1, vitamine A, vitamine D, vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12, biotine, bètacaroteen, rozenbottel extract, sporenmineralen.

Dosering
Voor het eerste gebruik - druk 6 tot 8 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 2 sprays, 4 maal daags. Elk buisje bevat ongeveer 240 afgemeten sprays.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingredienten

 

Samenstelling

Ingrediënten / Hoeveelheden

Per dagdosering (= 8 pufjes)

% RI*

Vitamine E

15 mg α-TE

125

Vitamine C

9 mg

11

Niacine

9 mg NE

56

Pantotheenzuur

9 mg

150

Vitamine B6

2 mg

142

Vitamine B1

1.4 mg

127

Vitamine A

1200 µg RE

150

Foliumzuur

400 µg

200

Biotine

23 µg

46

Vitamine B12

6 µg

240

Vitamine D

5 µg

100

Bevat bioflavonoïden van rozenbottelextract (30 µg).
* RI=Referentie inname

Ingredienten
Gezuiverd water; glycerol; d-alpha-tocoferol-acetaat (Vit.E); emulgator: polysorbaat 80; natrium-L-ascorbaat (Vit.C); nicotinamide (Vit.B3); dexpanthenol (Vit.B5); smaakstof; zuurteregelaar: citroenzuur; pyridoxine HCI (Vit.B6); retinylpalmitaat (Vit.A); plantaardige olie; bètacaroteen; extract van rozenbottel; biotine; thiamine HCI (Vit.B1); conserveermiddel; kalium-sorbaat; foliumzuur (foliumzuur); plantaardige zoetstof: steviolglycoside (stevia);  methylcobalamine (Vit.B12); cholecalciferol (Vit.D3); sporenmineralen uit kleisteenhumus.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nutura Multivitamine Spray 13ML?

Meer uit ons assortiment