Hoofdpagina>Afvallen>Afslankthee

Nutrisan TeaVitaL 125GR

Ondersteunt de natuurlijke weerstand en helpt bij het afslanken

14,91

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Nutrisan 
 • Inhoud: 125GR
 • EAN: 5425025502356
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Nutrisan TeaVitaL werkt op basis van de krachtige werking van groene thee. Groene thee heeft namelijk een omvangrijke, positieve werking op het lichaam. Het ondersteunt de natuurlijke weerstand en draagt bij tot de bescherming van de lichaamscellen tegen oxidatieve stress. Daarnaast helpt het de darmwerking, circulatie en het op peil houden van een gezond cholesterolgehalte. Dit gecombineerd met de toename in ververbranding zorgt ervoor dat TeaVitaL ook een ondersteunende werking heeft bij het afvallen.

  Dosering
  Breng 4 gram TeaVitaL theebladeren (1-2 koffielepels) in een grote theekop, voeg kokend water toe (ongeveer 4 dl) en dek af*.

  Laat 20 minuten trekken.

  Drink warme thee (<60°C) binnen het uur op. Drink tot 3 maal 4 dl thee per dag.

  *Gebruik bij voorkeur onze OX Tea Steeper, een theekop met deksel, speciaal vervaardigd om zuurstof buiten te sluiten. Vraag ernaar bij Nutrisan!

  Ingredienten

  1 doos TeaVitaL bevat:
  Gedroogde groene theebladeren (biologische teelt)       gestandaardiseerd op ≥ 10% totale catechines en ≥ 7,1% EGCG125 g 

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over ?