9476.717 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nutricia Nutrilon Nutriton Instant Verdikkingsmiddel 135GR

Verdikkingsmiddel voor spugende baby's

Korting 13%
7,50 6,49
  • Merk:  Nutricia
  • Inhoud: 135GR
  • EAN: 8712400505482
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Nutrilon Nutriton Instant Verdikkingsmiddel van Nutricia is een glutenvrij poeder (Johannesbroodpitmeel) dat alle soorten zuigelingenvoeding verdikt als hulpmiddel bij de behandeling van terugkerend braken. De gewenste dikte van de voeding is makkelijk zelf te bepalen. De voeding dikt na in de maag. Nutrilon is geschikt voor zuigelingen tot ongeveer 1 jaar die spugen. Het is speciaal voor baby's die vaak spugen. Het wordt aangeraden om Nutrilon op advies van arts of diëtist te gebruiken.

Hoe te gebruiken?
Als je kindje spuugt, kun je Nutrilon Nutriton gebruiken om de voeding van je kindje dikker te maken. Overleg voordat je Nutrilon Nutriton gaat gebruiken altijd eerst met je consultatiebureau of arts. Als je begint met het toevoegen van Nutrilon Nutriton, kan het even duren voordat je kindje hieraan gewend is. Geef je kindje hiervoor zeker 2 weken de tijd.

Bereiding:
Bij borstvoeding: Was de handen en zorg voor een schoon flesje en speentje. Doe de gebruikelijke hoeveelheid (warme) afgekolfde Melk voor een voeding in de fles. Voeg per 100 ml moedermelk 1 tot 2 afgestreken maatschepjes nutriton toe (afhankelijk van de gewenste dikte). Draai de dop op de fles en schud rustig tot het poeder helemaal is opgelost. Controleer of de voeding niet te warm is door de moedermelk aan de binnenkant van je pols te druppelen. Is de temperatuur goed? Dan kun je het flesje geven. Droog het schepje af en berg het op. Bij flesvoeding: Was de handen en zorg voor een schoon flesje en speentje. Laat gekookt water afkoelen tot ongeveer 37 ͦC (handwarm) en schenk de gebruikelijke hoeveelheid water voor een voeding in de fles. Schep het voor jou gebruikelijke aantal maatschepjes van je vertrouwde flesvoeding in het kommetje. Voeg hier de nutriton aan toe: 1 tot 2 afgestreken maatschepjes per 100 ml flesvoeding (afhankelijk van de gewenste dikte). Gebruik voor de juiste dosering van ieder poeder het maatschepje dat daarbij hoort. Meng in het kommetje het poeder van de flesvoeding goed met de nutriton. Dan lost het poeder beter op. Voeg het poedermengsel toe aan het water in de fles. Draai de dop op de fles en schud rustig tot het poeder helemaal is opgelost. Controleer of de voeding niet te warm is door de Melk aan de binnenkant van je pols te druppelen. Is de temperatuur goed? Dan kun je het flesje geven. Droog de schepjes af en berg ze op.

Ingredienten

Ingredienten:
Ingrediënten: maltodextrine, 30% johannesbroodpitmeel, cacliumcarbonaat, ijzersulfaat, zinksulfaat..

Energie

1345 KJ

Energie
318 kcal

Eiwitten
GR

Koolhydraten
66.2 GR

waarvan suikers
6 GR

Vet
0.3 GR

Voedingsvezel
25.1 GR

Natrium
6 GR

Kalium/Potassium
91 ME

Calcium
335 ME

Fosfor
12 ME

Magnesium
9.1 ME

IJzer
8.8 ME

Zink
5.3 ME

Koper
121 ME

Mangaan
28 MC

Fabrikant:
Nutricia Nederland Zoetermeer - NL

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nutricia Nutrilon Nutriton Instant Verdikkingsmiddel 135GR?

Meer uit ons assortiment