Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyvoeding>Flesvoeding

Nutrilon 2 Standaard Poeder 850gr 3x850GR

Standaard opvolgmelk met Pronatura

60,00 *
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 3 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!
    Kortingscodes zijn niet geldig voor dit product!
    Aanbiedingsprijs voor dit product geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Voor de baby is borstvoeding in principe de beste voeding. Maar er kan zich een moment voordoen waarop je overstapt op flesvoeding, of een combinatie van fles- en borstvoeding. Nutrilon Standaard 2 van Nutricia is een standaard opvolgmelk met Pronatura en is bedoelt voor kindjes vanaf 6 maanden.

Je kunt het immuunsysteem van je kindje op meer manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door gezonde en gevarieerde voeding te geven. Zorg daarnaast dat je kindje voldoende beweegt. Ook een goede nachtrust zorgt voor extra weerstand.

Hoe werkt het?
Nutrilon Standaard 2 met Pronutra™ is een opvolgmelk voor kindjes vanaf 6 maanden. Nutrilon Standaard 2 met Pronutra™ bevat een gepatenteerde mix van de prebiotische vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat het omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nutrilon 2 Standaard Poeder 850gr 3x850GR?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 65