DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Nutridrink

Nutridrink is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Meer weten over Nutridrink?Lees meer
Geen resultaten gevonden

Wat is Nutridrink?

Nutridrink is een dieetvoeding voor medisch gebruik. U gebruikt het als u om de een of andere reden niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt via uw normale voeding. Er zijn verschillende smaken en verschillende typen Nutridrink verkrijgbaar.

Waar is Nutridrink goed voor?

In Nutridrink dieetvoeding zitten allerlei extra eiwitten, calorieën, vitamines, mineralen, spoorelementen en voedingsvezels. Zo kunt u een eventueel tekort aanvullen. De Nutridrink voeding is glutenvrij.

Nutridrink gebruikt u wanneer dit wordt voorgeschreven door een arts of diëtist. En enkel onder medisch toezicht.

Wanneer wordt Nutridrink voorgeschreven?

Nutridrink wordt voorgeschreven als u extra voedingstoffen nodig heeft als gevolg van ziekte, of voor of na een operatie. Voor een operatie is het namelijk belangrijk dat uw voedingstoestand goed op peil is. Dit kan eraan bijdragen wondinfecties, of complicaties als gevolg van de operatie te voorkomen.

Maar Nutridrink wordt bijvoorbeeld ook vaak gegeven aan ouderen. Bij oudere mensen komt ondervoeding vaak voor. Als u via de normale voeding niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en u raakt ondervoed, dan kan Nutridrink een goede aanvulling vormen.

Welke verschillende producten zijn er en welke smaken Nutridrink?

Er zijn allerlei smaken Nutridrink. Van aardbei tot chocolade en van banaan tot framboos-yoghurt. Er is van alles verkrijgbaar. Zo zijn er drankjes in flesjes, die direct klaar zijn voor gebruik. Maar ook Nutridrink poeder dat u nog moet aanmaken met de voeding. Daarnaast is er Nutridrink Crème, wat u als een toetje kunt eten.

Nutridrink drank

Nutridrink drankjes zijn verkrijgbaar als flesjes van 200 milliliter. Maar er is ook een compactere versie die maar 125 milliliter bevat: Dit is de Nutridrink Compact of Nutridrink Compact Protein. Er is ook nog een Nutridrink Juice Style, die proeft als een sapje.

Tip!

De Nutridrink Compact Startersbox is ideaal wanneer u de verschillende smaken Nutridrink nog niet kent. U kunt ze zo gemakkelijk uitproberen zonder dat u er meteen heel veel van koopt. De startersbox bevat namelijk 14 flesjes Nutridrink in allerlei verschillende smaken. Nutridrink compact is een speciale drinkvoeding in een klein volume. Het is energierijk en het levert veel vitaminen, mineralen, eiwitten en energie.

Nutridrink Powder

Nutridrink Powder (of Nutridrink poeder) is een dieetvoeding in poedervorm. Nutridrink Powder is verkrijgbaar in:

  • Nutridrink Powder Neutrale smaak. Dit poeder kunt u door maaltijden verwerken of door vloeistoffen roeren. Doe het bijvoorbeeld door de soep, yoghurt of een puree. U kunt het poeder door warme en koude gerechten roeren, erg handig!
  • Nutridrink Powder Aardbeiensmaak. U mengt dit poeder met water of melk en wat ontstaat is een soort shake met een aardbeiensmaak.

Nutridrink crème

Nutridrink crème is een verdikte voeding die u kunt eten als een toetje bijvoorbeeld. Het is kant en klaar. Het kan gegeten worden bij ziekte gerelateerde ondervoeding of bij slikstoornissen bijvoorbeeld. De crème is glutenvrij maar bevat wel melk. Hij is verkrijgbaar in de smaken chocolade, bosvruchten en banaan.

Hoe gebruik ik Nutridrink?

Hieronder leggen wij uit hoe u Nutridrink moet gebruiken.

Hoe veel Nutridrink moet ik gebruiken?

Volg altijd het advies op dat u heeft gekregen van uw arts of diëtist als het gaat om de hoeveelheden Nutridrink die u mag gebruiken. Wanneer u het als aanvulling op de normale voeding gebruikt, dan worden meestal 1 tot 3 flesjes per dag voorgeschreven. Als het een complete vervanging is van alle voeding, dan is het advies meestal 5 tot 7 flesjes Nutridrink per dag.

Hoe lang mag ik Nutridrink gebruiken?

Ook als het gaat om hoe lang u Nutridrink mag gebruiken, adviseren we u dit na te vragen bij de arts of diëtist die het u heeft voorgeschreven. In principe is het veilig om het gedurende lange tijd te gebruiken.

Mag ik Nutridrink verwarmen of invriezen?

Invriezen van Nutridrink mag, maar dit kan de smaak en de structuur van het product wel aantasten. Verwarmen mag ook, maar zorg wel dat Nutridrink niet gaat koken. Als u het kookt gaan er voedingsstoffen verloren.

Let op:

Gebruik Nutridrink niet zomaar. Dit is geen product dat u gebruikt als maaltijdvervanger bij het afvallen. Het is medische voeding. Medische voeding wordt altijd voorgeschreven door een arts of diëtist, het moet worden gebruikt onder medisch toezicht.

Wordt Nutridrink vergoed?

In sommige gevallen wordt medische voeding vergoed door de zorgverzekeraar. Uw arts of diëtist weet wat de voorwaarden zijn en hoe hij of zij vergoeding voor u kan aanvragen.

Wanneer mag u geen Nutridrink gebruiken?

Nutridrink is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. En het is ook niet geschikt voor patiënten met galactosemie. Dat is een stofwisselingsziekte.

Slijm in de mond na gebruik Nutridrink?

Het kan zijn dat de mond wat slijmerig aanvoelt na gebruik van Nutridrink. Dit is slijm uit de speekselklieren, omdat het speeksel iets anders van samenstelling is. Het slijm wat u voelt is niet hetzelfde slijm wat u ook heeft wanneer u slijm ophoest. U kunt wat vruchtensap of water met citroen, of citroenthee drinken om het slijmerige gevoel in de mond tegen te gaan. Ook koolzuurhoudend water kan hierbij helpen.

Waar kan ik Nutridrink kopen?

Nutridrink online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u meer weten over de Nutridrink producten, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen graag en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd.

Wat kost Nutridrink?

Bovenaan deze pagina ziet u de huidige prijs van Nutridrink. Ook ziet u het hier wanneer Nutridrink in de aanbieding is.