DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Nurofen 200mg Tabletten 48ST
Nurofen 200mg Tabletten 48ST
Nurofen 200mg Tabletten 48ST1
Nurofen 200mg Tabletten 48ST2
Nurofen 200mg Tabletten 48ST3

Nurofen 200mg Tabletten 48ST

6,99
  • Merk: Nurofen
  • Inhoud: 48ST
  • EAN: 5000167014112
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bij matige tot gemiddelde pijn

Algemeen
Nurofen 200 tablet bevat 200 mg ibuprofen. Deze stof remt de vorming van bepaalde stoffen in het lichaam (prostaglandines geheten), die betrokken zijn bij pijn, koorts en ontstekingsreacties. Op deze manier vermindert ibuprofen pijn en koorts en remt het ontstekingen. U kunt Nurofen 200 gebruiken voor de symptomatische behandeling van matige tot gemiddelde pijn zoals hoofdpijn, menstruatiepijn, kiespijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, spierpijn, reumatische pijn en koorts en pijn na vaccinatie.

Nurofen 200 tablet bevat 200:
- met 200 mg ibuprofen;
- vermindert pijn en koorts en remt ontstekingen;
- voor hoofdpijn, menstruatiepijn, kiespijn, koorts;
- en pijn bij griep en verkoudheid, spierpijn, reumatische pijn en koorts en pijn na vaccinatie.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: eerst 1 - 2 tabletten innemen, hierna zonodig 1 of 2 tabletten per keer innemen.

Neem niet meer dan 6 tabletten in per 24 uur; verspreid de momenten waarop u Nurofen 200 tablet inneemt zo gelijkmatig mogelijk over de dag en met een minimale tussenpose van 4 – 6 uur.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Actieve stofIbuprofen
Sterkte200
Vormdragé
LeeftijdVanaf 12
Indicatiepijn, koorts, ontstekingsremmend
Contra Indicatiemaag- of darmklachten, een bloedziekte, hersenbloeding of andere actieve bloeding,overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, zwangerschap

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: iburprofen. De hulpstoffen in dit middel zijn: croscarmellose natrium (E468(, natrium laurylsulfaat, narium citraat (E331), searinezuur (E570), collodiaal silicium watervrij (E551), camellose natrium (E466), talk, acacia (E414), sucrose, titaandioxide (E171), polyethyleenhlycol 6000, ijzeroxide (E172), schellak (E904), propyleenglycol.

Bijsluiter Waarschuwingen

Nurofen 200 tablet ovaal buiten bereik en zicht van kinderen houden. Nurofen 200 tablet ovaal bewaren in de originele verpakking beneden 25 °C. De uiterste gebruiksdatum (maand/jaar) staat aangegeven op de verpakking onder ‘Niet te gebruiken na’ en op de strip naast de letters ‘exp’. Gebruik Nurofen 200 tablet ovaal niet na deze datum.

Neem contact op met uw arts of apotheker als u een infectie heeft. Als u astma heeft of gehad heeft, of een allergische aandoening, omdat er benauwdheid kan optreden. Als u lijdt aan systemische lupus erythematosus (SLE) of gemengde bindweefselziekte. Als u een darmziekte heeft of gehad heeft. Als u in het verleden last heeft gehad van een maagzweer. Als u een hoge bloeddruk en/of hartproblemen heeft of gehad geeft. Als u nier- of leverproblemen heeft. Als u andere geneesmiddelen gebruikt, die de kans op zweren of bloedingen kunnen verhogen, zoals orale corticosteroïden, bloedverdunners, selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's), of antibloedplaatjesmiddelen. Als u tijdens het gebruik van Nurofen last krijgt van maagdarmbloedingen of -zweren. Stop dan met het gebruik van Nurofen. Tijdens waterpokken wordt aanbevolen het gebruik van Nurofen 200 tablet te vermijden. Er bestaat een risico op een nierfunctiestoornis bij uitgedroogde kinderen en jongeren. Ontstekingsremmers/pijnstillers zoals ibuprofen kunnen in verband worden gebracht met een klein verhoogd risico op hartaanval of beroerte, met name bij hoge doses. U mag de aanbevolen dosis of duur van de behandeling niet overschrijden. Bespreek uw behandeling met uw arts of apotheker voordat u dit middel inneemt als u hartproblemen heeft, inclusief hartfalen, angina, of als u een hartaanval, een bypass operatie, perifere arteriële ziekte of een beroerte heeft gehad. Als u hoge bloeddruk, diabetes of hoog cholesterol heeft, een familiegeschiedenis met hartproblemen of beroerte heeft, of als u rookt.

Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

    Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

    1,49
  • Otrivin Xylometazoline HCI 1 mg/ml Neusspray bij een verstopte neus 10ML

    Otrivin Xylometazoline HCI 1 mg/ml ... | 10ML

    6,29
  • Wapiti Darmfunctie Complex Tabletten 60ST

    Wapiti Darmfunctie Complex Tabletten | 60ST

    -20%
    9,56
    11,95
  • Nurofen 400mg Tabletten 24ST

    Nurofen 400mg Tabletten | 24ST

    5,29
  • Metagenics MetaRelax Zakjes 20ST

    Metagenics MetaRelax Zakjes | 20ST

    -30%
    12,87
    18,39