Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Vochtbalans en nieren

Nova Vitae Niervitael Tabletten 120TB

Ondersteunt de nierfunctie en is voor een goede vochthuishouding

19,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Nova Vitae 
 • Inhoud: 120TB
 • EAN: 8717473097995
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Nova Vitae Niervitael ondersteunt de nierfunctie en is voor een goede vochthuishouding. Nova Vitae Nierviteal bevat extracten van Guldenroede, Koemis koetjing en Beredruif.

  Guldenroede
  Met zijn stralende, gele bloemenpluimen aan het eind van de zomer is Guldenroede een opvallende bosplant in Europa, Noord-Amerika en Azië. Er bestaan van deze plant meer dan 125 soorten. In ons land is de plant in het wild overigens vrij zeldzaam.
  Guldenroede wordt ook wel Heidens Wormkruid, Wonderkruid of Wondkruid genoemd. Een benaming die mogelijk uit de 13e eeuw stamt, toen aan de plant allerlei helende eigenschappen werden toegekend.
  Zijn officiële naam, Solidago, is afgeleid van de Latijnse woorden solidus (stevig) en ago (maken).

  Koemis koetjing
  Kijk naar de snorharen van een kat en vervolgens naar de buitensporige lange meeldraden van deze plant, en de naam Koemis koetjing (= Kattesnor) is direct verklaard. Koemis koetjing komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, onder meer uit Java. Het struikje groeit daar uit tot een ongeveer zestig centimeter hoge plant en draagt blauwe of witte bloemetjes. Van de plant worden de bladeren geoogst en gedroogd voor bijvoorbeeld kruidenthee.

  Beredruif
  Beredruif gedijt het best op zure grond; ze groeit vooral op de heide en in bergachtige gebieden. Het heestertje met zijn kleine onopvallende blaadjes komt in heel Europa voor.

  Dosering
  1 tot 3 maal 2 capsules per dag bij de maaltijd met veel water innemen tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen
  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Ingredienten

  Samenstelling per tablet
  Arctostaphylos uva-ursi (Beredruif)    150mg
  Solidago virgaurea (Guldenroede)    150mg
  Orthosiphon stamineus (Koemis Koetjing)    150mg

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Nova Vitae Niervitael Tabletten 120TB?