9368.926 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen stoppen met roken>Nicotine kauwgom

Nicotinell Zuigtabletten Mint 2mg 36ST

Nicotinell zuigtablet is suikervrij en heeft een aangename, frisse mint smaak

11,30

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Nicotinell Zuigtabletten Mint 2mg bevat nicotine, één van de bestanddelen van tabak. Dit geneesmiddel behoort tot een groep van geneesmiddelen die gebruikt worden om mensen te helpen bij het stoppen met roken. Wanneer u op een tablet Nicotinell zuigt, wordt langzaam nicotine vrijgegeven en opgenomen door het mondslijmvlies. Dit geneesmiddel wordt gebruikt om mensen te helpen te stoppen met roken. De nicotine in Nicotinell verlicht nicotineontwenningsverschijnselen en het verlangen naar een sigaret wanneer u stopt met roken of wanneer u tijdelijk minder gaat roken, om op die manier gemakkelijker te stoppen met roken. Door de ontwenningsverschijnselen en het verlangen naar een sigaret te verminderen werkt Nicotinell Mint een terugval naar weer meer of opnieuw roken tegen, bij rokers die gemotiveerd zijn om te stoppen met roken.

  Dosering
  Zuig op een zuigtablet wanneer u de drang voelt om te roken. In het algemeen dient er één zuigtablet om het uur of om de twee uur te worden gebruikt. Normaal zijn 8 tot 12 zuigtabletten per dag voldoende. Indien u toch nog de drang voelt om te roken, dan mag u extra tabletten opzuigen. Gebruik niet meer dan 15 tabletten per dag van de zuigtabletten van 2 mg (dit is zowel van toepassing als men wil stoppen met roken en als wanneer men wil minderen met roken)

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken bij niet-rokers en personen die slechts af en toe roken, kinderen, zwangerschap of het geven van borstvoeding, na acuut hartinfarct, instabiele of verslechterende angina pectoris, ernstige hartrimtestoornissen of recente beroerte, algemene huidaandoeningen (geldt alleen voor de pleisters). Overgevoeligheid voor nicotine of een van de overige bestanddelen


  Lees voor het gebruik de bijsluiter

  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [Bijsluiter_nicotinell_zuigtablet_2mg.pdf]

  Heeft u een vraag over Nicotinell Zuigtabletten Mint 2mg 36ST?

  Meer uit ons assortiment