9478.934 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nicotinell Pleisters TTS 20 14mg / 24uur (Voordeelverpakking) 14ST

Deze pleisters helpen het stoppen makkelijker te maken!

39,69 *
  • Op voorraad:  42  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Wilt u stoppen met roken maar kunt u hierbij wel wat advies gebruiken? Meld u dan aan voor ons gratis webinar ‘Hulp nodig bij stoppen met roken? Ontvang gratis tips’, dat wij in samenwerking met Nicotinell hebben georganiseerd. Lees hier meer of meld u gelijk aan.  

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Nicotinell is een pleister waarbij de nicotine over de pleister verspreid is. Nadat de pleister op de huid is geplakt, wordt de nicotine geleidelijk afgegeven. Via de huid komt het in de bloedbaan terecht. En zo in uw hele lichaam. Naar alle plaatsen waar een verhoogde behoefte aan Nicotinell bestaat; de hersenen, het maagdarmkanaal, de huid en andere organen. U heeft minder 'trek' in een sigaret. Minder last van humeurigheid, bevende handen, overmatige transpiratie en andere lichamelijke ontwenningsverschijnselen. Nicotinell onderdrukt het hongergevoel. Minder kans op gewichtstoename

Hoe werkt het?

De nicotine in de Nicotinell pleister is gelijk aan de nicotine van een sigaret. Dus met dezelfde werking. Het grote voordeel is dat u zonder, of met minder ontwenningsverschijnselen kunt afkicken. Uw lichaam krijgt immers via een andere weg nicotine aangeboden. Dus niet uit die schadelijke tabaksrook. De behoefte aan een sigaret wordt zo minder.
Nicotinell geeft de nicotine gelijkmatig af. In gedoseerde porties wordt 't vervolgens opgenomen door de huid. Zo komt 't uiteindelijk in uw bloedbaan terecht.

Drie sterktes
Nicotinell pleister zijn er in drie verschillende sterktes:
1. Nicotinell 21mg/24uur (TTS 30): de sterkste versie, de (grootste) pleister voor de zwaardere roker.
2. Nicotinell 14mg/24uur (TTS 20): is de medium.
3. Nicotinell 7mg/24uur (TTS 10).: u 'rookt'in feite light

Nicotinell pleisters zijn waterbestendig. Dus geen problemen bij zwemmen, douchen en in bad gaan.

Waarschuwingen
1. Voor dat u de Nicotinell pleister gaat gebruiken, moet u wel een aantal zaken weten. De bijsluitertekst informeert u wat dat betreft goed en volledig. U kunt natuurlijk ook altijd voor advies bij uw arts, apotheek of drogist terecht.
2. Een aantal speciale gebruiksadviezen willen wij u onder de aandacht brengen. Ten eerste waar op de huid u de Nicotinell pleister moet plakken. Dat is bij voorkeur op het (bijna) onbehaarde huidgedeelte van borst of bovenarm. De huid moet schoon, droog en onbeschadigd zijn.
3. Voor een goede hechting moet u na het opplakken de pleister 20 à 30 seconden goed aandrukken.
4. Het is vanzelfsprekend dat u tijdens het gebruik van Nicotinell niet mag roken. Er bestaat dan zelfs de mogelijkheid op bijwerkingen ten gevolge van een nicotine-overdosering.
5. Heeft u o.a. last van hartklachten, slechte doorstroming van de bloedvaten, problemen met de schildklier, lever of nieren, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de huisarts. Bent u zwanger of geeft u borstvoeding, dan mag u geen Nicotinell gebruiken.

Actieve stofNicotine
Sterkte35 mg
Vormpleister
LeeftijdVanaf 18
Indicatiehulpmiddel bij het stoppen met roken
Contra Indicatiehartklachten, borstvoeding, zwangerschap
Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-nicotinell-pleisters-tts-20-14mg.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nicotinell Pleisters TTS 20 14mg / 24uur (Voordeelverpakking) 14ST?

Meer uit ons assortiment