9476.736 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nicotinell Kauwgom 4mg Cool Mint 48ST

De bekende gum om te stoppen met het roken

16,96 *
 • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Wilt u stoppen met roken maar kunt u hierbij wel wat advies gebruiken? Meld u dan aan voor ons gratis webinar ‘Hulp nodig bij stoppen met roken? Ontvang gratis tips’, dat wij in samenwerking met Nicotinell hebben georganiseerd. Lees hier meer of meld u gelijk aan.  

Algemeen
Nicotinell Kauwgom 4mg Cool Mint behoort tot een groep geneesmiddelen die gebruikt worden om mensen te helpen met stoppen met roken. Dit geneesmiddel wordt gebruikt om de nicotineontwenningsverschijnselen bij nicotineafhankelijkheid te verlichten, als hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Dosering
Kauw één kauwgom wanneer u de drang voelt om te roken. In het algemeen dient er één kauwgom om het uur of om de twee uur te worden gebruikt. Normaal zijn 8 tot 12 stuks kauwgom per dag voldoende. Indien u toch nog de drang voelt om te roken, dan mag u bijkomende stuks kauwgom kauwen. Gebruik niet meer dan 15 stuks per dag van de kauwgom van 4 mg.

  Waarschuwingen
  Overleg met de arts bij nier- en leverfunctiestoornissen en suikerziekte, verhoogde schildklierwerking, maag- en darmklachten, stabiele hart- en vaataandoeningen, zwangerschap en borstvoeding. Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Actieve stofNicotine
  Sterkte4 mg
  Vormkauwgom
  LeeftijdVanaf 18
  Indicatiehulpmiddel bij het stoppen met roken
  Contra Indicatiehartklachten, borstvoeding, zwangerschap
  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [Bijsluiter_nicotinell_kauwgom_mint4mg.pdf]
  Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

  Heeft u een vraag over Nicotinell Kauwgom 4mg Cool Mint 48ST?

  Meer uit ons assortiment