Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.748 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen stoppen met roken>Nicotine kauwgom

Nicorette Kauwgom 4mg Menthol Mint 105ST

Bij stoppen met roken

29,81
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Nicorette kauwgom 4mg Menthol Mint wordt gebruikt om de sterke behoefte aan nicotine die mensen kunnen krijgen bij het stoppen met roken, te bestrijden. Elke roker is verschillend en heeft andere behoeften om te stoppen met roken. Sommigen prefereren om ineens te stoppen, anderen kunnen dit niet en hebben daarom een andere manier nodig. Nicorette kauwgom biedt twee verschillende manieren aan om te stoppen met roken: Direct stoppen of eerst minderen, dan stoppen.

Dosering
Stoppen met roken: als u meer dan 20 sigaretten per dag rookt, gebruikt u de 4 mg kauwgom (maximaal 7 stuks per dag). Rookt u minder dan 20 sigaretten per dag, gebruik dan de 2 mg.

Minder roken: vervang zoveel mogelijk de sigaret door een kauwgom. Gebruik de kauwgom zodra u wilt roken om de rookvrije periode zo lang mogelijk te houden. Verminder het aantal sigaretten tot u helemaal kunt stoppen. Direct stoppen: U neemt één kauwgom wanneer u de behoefte voelt om te roken. Het risico om weer te gaan roken, is de eerste 3 tot 4 maanden het hoogst. Stop het gebruik van Nicorette Menthol Mint dus niet te vlug tijdens deze kritische periode.

Eerst minderen, dan stoppen: Eerst minderen; Vervang zoveel mogelijk uw sigaret door een kauwgom. Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken.

Nicorette® is een geneesmiddel (lees voor gebruik de bijsluiter) en moet bij voorkeur worden gebruikt in combinatie met een gedragsondersteunend programma. Actief bestanddeel: nicotine. Nicorette® niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft of recent een beroerte heeft gehad. Nicorette® niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. Nicorette® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u nicorette® gebruikt tijdens de zwangerschap.

Waarschuwingen

Nicorette Menthol Mint 4 mg mag niet gebruikt worden wanneer u overgevoelig bent voor nicotine of andere bestanddelen van de kauwgom, een ernstige hartaandoening heeft (een recent hartinfarct, hartritmestoornissen, beklemmend, pijnlijk gevoel op de borst), recent een hersenbloeding (beroerte) heeft gehad, een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding. Niet geschikt voor onder de 18 jaar.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [nicorette.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nicorette Kauwgom 4mg Menthol Mint 105ST?

Meer uit ons assortiment