9368.666 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen stoppen met roken>Nicotine kauwgom

Nicorette Kauwgom 2mg Classic 105ST

Bij stoppen met roken

27,95
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Nicorette Kauwgom 2mg Classic wordt gebruikt om de sterke behoefte aan nicotine die mensen kunnen krijgen bij het stoppen met roken, te bestrijden. Elke roker is verschillend en heeft andere behoeften om te stoppen met roken. Sommigene prefereren om ineens te stoppen, anderen kunnen dit niet en hebben daarom een andere methode nodig. Nicorette kauwgom biedt twee verschillende methoden aan om te stoppen met roken: Direct stoppen of eerst minderen, dan stoppen.

Dosering
Direct stoppen: U neemt één kauwgom wanneer u de behoefte voelt om te roken. U heeft waarschijnlijk genoeg aan 14 kauwgommen per dag. Het risico om weer te gaan roken, is de eerste 3 tot 4 maanden het hoogst. Stop het gebruik van Nicorette kauwgom dus niet te vlug tijdens deze kritische periode.

Eerst minderen, dan stoppen: Eerst minderen; Vervang zoveel ogelijk uw sigaret door een kauwgom. Dan stoppen; Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken.

Nicorette® is een geneesmiddel (lees voor gebruik de bijsluiter) en moet bij voorkeur worden gebruikt in combinatie met een gedragsondersteunend programma. Actief bestanddeel: nicotine. Nicorette® niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft of recent een beroerte heeft gehad. Nicorette® niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. Nicorette® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u nicorette® gebruikt tijdens de zwangerschap.

Waarschuwingen
Nicorette Kauwgom 2 mg mag niet gebruikt worden wanneer u overgevoleig bent voor nicotine of andere bestanddelen van de kauwgom, een ernstige hartaandoening heeft (een recent hartinfarct, hartritmestoornissen, beklemmend, pijnlijk gevoel op de borst), recent een hersenbloeding (beroerte) heeft gehad, een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter3574661243597.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nicorette Kauwgom 2mg Classic 105ST?

Meer uit ons assortiment