Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.784 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine c>Vitamine c tabletten

New Care Zuurvrije C1000 Tabletten 60TB

Bevat per tablet 1000 mg vitamine C als ascorbatencomplex

Korting 21%
16,94 13,42

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  New Care
 • Inhoud: 60TB
 • EAN: 8714354113102
  Productbeschrijving

  Algemeen
  New Care Zuurvrije C1000 bevat per tablet 1000 mg vitamine C als ascorbatencomplex. Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte is de mens dus aangewezen op de voeding. Ter aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt. Vitamine C bestaat in meerdere vormen. De meest gebruikte is de ‘zure’ vorm (ascorbinezuur). Vitamine C is daarnaast ook beschikbaar in ontzuurde vorm, als ascorbatencomplex. In deze formule is de ontzuurde vorm gebruikt. De ontzuurde vorm is vriendelijk voor maag en darmen. Bovendien ontziet de ontzuurde vitamine C het gebit. Dit is voor veel mensen een belangrijke reden om vitamine C als ascorbaat te gebruiken. Vitamine C is een belangrijk antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast is vitamine C van belang voor het zenuwstelsel, helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Bovendien draagt het bij aan een heldere geest en is goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten, voor de botten en het kraakbeen en ondersteunt de stevigheid van de huid. Wanneer vitamine C wordt ingenomen tijdens of na de maaltijd, bevordert het de opname van ijzer uit de voeding.

  Dosering
  Dagelijks 1-2 tabletten bij de maaltijd innemen. Advies is de dagdosering verspreid over de dag in te nemen voor een goede benutting in het lichaam. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Ingredienten

  Samenstelling
  Bestanddelen per dagelijkse dosering:

  (= bestanddelen per 2 tabletten) % ADH**

  Vitamine C, als calciumascorbaat 1000 mg 1250

  Vitamine C, als magnesiumascorbaat 1000 mg 1250

  Citrus bioflavonoïden – 60% 100 mg 

   

  Hesperidine – 95% 100 mg 

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over New Care Zuurvrije C1000 Tabletten 60TB?

  Meer uit ons assortiment