9478.126 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

New Care Rein Tabletten 60TB

15-daagse kuur

Korting 19%
17,44 14,14

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  New Care
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8714354784432
  • stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
New Care Rein Tabletten is een 15-daagse kuur. Steeds meer mensen doen in het voor- of najaar even wat extra’s voor hun lichaam om weer fris en energiek een nieuw seizoen in te kunnen gaan. Daarvoor heeft New Care een passend voedingssupplement ontwikkeld. New Care Rein is een 15-daagse kuur die het lichaam in het voor- en najaar ondersteunt om een frisse en energieke start te maken.
New Care Rein Tabletten is samengesteld op basis van elf zorgvuldig geselecteerde kruiden. Mariadistel heeft een positieve invloed op de lever. Geelwortel is een stimulans voor het immuunsysteem en is een antioxidant. Het is goed voor de lever en huid. Berkenblad is een kruid dat de urinewegen en spijsvertering ondersteunt. Daarnaast bevat New Care Rein het extract van rode wijnstok dat de doorbloeding bevordert. De tanninen in rode wijnstok houden de bloedvaten in een goede conditie. Brandnetelblad en lindespint bevorderen de inwendige reiniging door de nieren. Heermoes bevordert de inwendige reiniging en is goed voor de nierfunctie. Paardebloem ondersteunt de leverfunctie, zuurbes is goed voor de darmen en driekleurig viooltje is goed voor de huid en ondersteunt de spijsvertering.
Dit bijzondere complex van kruiden helpt om een frisse en energieke start te maken in voor- en najaar. De kuur bestaat uit 15 dagen lang 2 x per dag 2 tabletten. Om het goede gevoel vast te blijven houden, kan vervolgens een onderhoudsdosering van 2 en daarna 1 tablet per dag worden gebruikt.

Dosering
2 x per dag 2 tabletten (’s ochtends en ’s avonds), gedurende 1 verpakking.
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Tabletten met water innemen.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij chronische nierproblemen. Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Ingredienten

 

Samenstelling per dagdosering van 4 tabletten:
Mariadistel (carduus marianus) 500 mg
Geelwortel (curcuma) 500 mg
Berkenblad (betula) 500 mg
Rode wijnstok (vitus finivera) 100 mg
Brandnetelblad (urtica) 100 mg
Heermoes (equisetum) 100 mg
Grote klis (arctium lappa) 100 mg
Lindespint (tilia) 100 mg
Paardebloem (taraxacum) 100 mg
Guldenroede (solidago) 100 mg
Zuurbes (berberis) 100 mg
Driekleurig viooltje (viola tricolor) 100 mg

Ingrediënten:
Vulstof: microkristallijne cellulose, mariadistel*, geelwortel*, berkenblad*, rode wijnstok*, brandnetelblad*, heermoes*, grote klis*, lindespint*, paardebloem*, guldenroede*, zuurbes*, driekleurig viooltje*, antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat en magnesiumstearaat, glansmiddel: hypromellose, bevochtigingsmiddel: propyleenglycol.

* zie samenstelling

Allergenen Informatie
Bevat geen:
suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 

Gebruiksaanwijzing
Download de:  New_Care_Rein.pdf
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over New Care Rein Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment