9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

New Care C1000 TR Tabletten 60TB

Voor een voldoende inname van vitamine C

Dit product is niet meer leverbaar.

Dit product is uit ons assortiment, u kunt dit product niet meer bij ons bestellen.

  • Merk:  New Care
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8714354781011
Productbeschrijving

Algemeen
New Care C1000 TR Tabletten ondersteunt het immuunsysteem. Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte zijn we dus aangewezen op onze voeding. Als aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt. Vitamine C is een belangrijk antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast is vitamine C van belang voor het zenuwstelsel, helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Bovendien draagt het bij aan een heldere geest en is goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten, voor de botten en het kraakbeen en ondersteunt de stevigheid van de huid. Wanneer vitamine C wordt ingenomen tijdens of na de maaltijd, bevordert het de opname van ijzer uit de voeding.

Dosering
1 à 2 tabletten per dag, tijdens de maaltijd. Advies is om de dagdosering verspreid over de dag in te nemen voor een goede benutting in het lichaam.


Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten:
Vitamine C, als ascorbinezuur 2000 mg 2500% ADH
Hesperidine 60 mg
Rutine 40 mg
Quercetine 20 mg

Ingrediënten:
Ascorbinezuur*, vulstoffen: microkristallijne cellulose en katoenzaadolie, hesperidine*, rutine*, retardmiddel: stearinezuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide, quercetine*, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, glansmiddel: hypromellose, bevochtigingsmiddel: propyleenglycol.

* zie samenstelling
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Allergenen Informatie
Bevat geen: 
suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 

Gebruiksaanwijzing
Download de:  New_Care_C1000TR.pdf
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over New Care C1000 TR Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment