Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine b

New Care B6 B12 Foliumzuur Tabletten 60TB

Vitamine B6, B12 en foliumzuur hebben een gunstige invloed op hart en bloedvaten.

Korting 24%
17,95 13,68
  • Merk:  New Care 
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8714354233114
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Een combinatie van drie vitaminen uit de groep B vitaminen die een gezamenlijke activiteit in het lichaam hebben. Hoewel bij een verhoogde behoefte aan één van de B vitaminen geldt dat het beter is om alle B vitaminen te supplementeren, geldt dit niet voor dit trio. Vitamine B6, B12 en foliumzuur hebben een synergetische invloed en zijn betrokken bij talrijke processen die zich in ons lichaam afspelen. Een aanvulling van dit trio B vitaminen heeft dan ook een brede activiteit.
Vitamine B6, B12 en foliumzuur helpen bij de verlaging van het homocysteïnegehalte. Een goed homocysteïnegehalte heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten.
Gezamenlijk houden deze drie B vitaminen ook de geest helder en zijn goed voor het zenuwstelsel. Bovendien ondersteunen vitamine B6, B12 en foliumzuur het geestelijk uithoudingsvermogen. Dit is belangrijk voor het geheugen, de concentratie en de weerbaarheid in stress-situaties. Daarbij is dit drietal van belang voor de aanmaak van bepaalde stoffen in het hoofd, zoals serotonine, melatonine, GABA en dopamine. Hiermee biedt het ondersteuning bij ups en downs.
B6, B12 en foliumzuur ondersteunen daarnaast het immuunsysteem. Wanneer sprake is van een tekort aan één van deze drie B vitaminen in de voeding geeft een aanvulling bovendien meer energie en helpt bij vermoeidheid.
Foliumzuur is ook belangrijk ter bescherming van gezonde cellen. Samen met vitamine B12 is het van belang voor het bloed en ondersteunt het zuurstoftransport door rode bloedcellen.

Dosering
1 x daags 1 zuigtablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd (’s middags of ’s avonds) Tabletten onder de tong laten smelten.

Ingredienten

Samenstelling per zuigtablet:
Vitamine B6, als pyridoxal-5-fosfaat 25 mg 1786% ADH
Vitamine B12, als dibencozide 1500 ?g 60000% ADH
Foliumzuur 500 ?g 250% ADH

Ingrediënten:
Zoetstoffen: sorbitol en xylitol, vitaminen*, smaakversterker: frambozenaroma, antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

* zie samenstelling
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Allergenen Informatie
Bevat geen: 
gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over New Care B6 B12 Foliumzuur Tabletten 60TB?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100